keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tokossa

Eilen meillä oli tokoharkat. Kerrankin meillä onnistui ihan hyvin;) Aluksi paikalla makuu, jossa jäin ihan Milan vierelle. Se ei ole tuolla nimittäin koskaan pysynyt maassa koko aikaa, vaan on aina ruennut istumaan. Kotona se onnistuu, mutta ei, kun on toisia koiria vieressä. Mila nousi pari kertaa istumaan, mutta totteli tosi hyvin, kun kskin sen takaisin maate. Odotteluaikana teimme pareittain, että toinen pari sanoo koiralle vaikka istu, eikä koira saa totella vierasta ihmistä, vaan sen täytyy totella omistajaa. Joo, taas oon tosi hyvä selittää;D Milalla ei ollut siinä minkäänlaisia ongelmia.
Meidän vuoro oli tällä kertaa toiseksi viimeisenä mennä Pirjon luo ja näyttää hyppyä ja seuraamista pitkällä suoralla. Hypyssä Mila ei aluksi älynnyt hypätä, vaan jäi vähän ihmeissään tuijottamaan estettä. Minä taas tein käsimerkin (hups...), silloin Mila hyppäsi. Tästä lähtien kuitenkin käsimerkit pois. Täytyy odottaa siinä vähän aikaa hiljaa ja sitten antaa käsky uudelleen, jos se ei siis ole hypännyt. Sitten teimme seuraamista. Mila oli taas tosi hienosti ja minäkin osasin jopa kävellä suoraan:D Jotenkin naksu aina jää oikeaan käteen ja minua täytyy aina muistuttaa siitä, että vaihda naksu vasempaan. Jos nyt kuitenkin vähän hioisi seuraamista, Mila menee ensimmäiset askeleet ilman katsekontaktia. Se nimittäin tietää ettei niistä tule herkkua, joten täytyy joskus palkata myös muutaman askeleen jälkeen. Ensiviikolla on sitten noutoa, hui kamala. Mitenköhän sitten? Tosin se jää välistä, jos Mila päättää aloittaa juoksut. Hieman sillä on jo sellaisia merkkejä, että kohta voisi alkaa. Pissii joka paikkaan ja pitää ihan outoja ääniä toisten koirien perään (olivatpa uroksia tai narttuja). Toivottavasti päästäisiin kuitenkin suorittamaan tuo kurssi ihan loppuun.
Kotipihassa iltalenkin jälkeen Mila tapasi entisten naapurien villakoirat. Voi, että kun niillä oli ihana olla vähän aikaa irti. Kaikki tuntuivat tunnistavansa toisensa, vaikka viime näkemisestä on jo aikaa.
Perjantaina lähdetään Auraan serkkuni yo-juhliin. Mila menee siksi aikaa toisen serkkuni luo hoitoon ja on siellä huomisesta (to) todennäköisesti maanantaihin, että keretään tiistaiksi tokoon. Blogi hiljenee siis siksi aikaa.
 


Noita pupusia on liikusellut meidän takapihalla tosi paljon.
Eilenkin oli kolme yhtä aikaa.

 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi6/03/2013

    Milloinkas tulee uusi postaus? Sitä odottelen täällä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.