lauantai 18. toukokuuta 2013

Rokotus ja korvatippa-kuuri

Eilen käytiin Milan kanssa rokotuksessa. Se sujui ihan hyvin, Mila vaan ei suostunut ottamaan naksuja ennen kuin piikki oli pistetty. Sitten se heti kotkaisi ne;) Mila sai myös kahden viikon kuurin korvatippoja. Korvat ovat kutisseet ja ell. epäili hiivan alkua ja ajatteli, että kuuri olisi parasta aloittaa heti. Kaksi kertaa päivässä siis korvatippoja korviin. Mila ei ole siitä liiemmin välittänyt, tai oikeastaan se vihaa koko hommaa. Parempi kuitenkin saada kunnolla korvat nyt kuntoon ennen kuin tulehdus kunnolla alkaa. Muuten tarkastuksessa ei ollut mitään poikkeavaa.

 
 
Milalle on varattu nyt nyppiminen synttäripäivälle ensi keskiviikolle. Mätsäri jää siltä päivältä välistä, mutta saapahan karvan hyväksi sitten kesän mahdollisia Iisalmen ja Joensuun näyttelyitä. Eilen ulkona otin siltä pohjavillaa, jota tuntuikin lähtevän ihan kunnolla. Tänään urakka jatkuu.
Alkuviikosta kirjoittelu tänne jäi vähemmälle, kun oli vielä viimeisimmät kokeet.Sen verran kuitenkin alkuviikon treeneistä mainitsen, että junior handlerissa vaihdettiin nyt siihen kilpailevat/kisavalmiit ryhmään. Tokossa ei sitten mennytkään ihan niin hyvin, kun tuntui, että asenne on, mutta kaikki muu puuttuu. Kotona Mila kyllä osaa ihan hyvin, mutta kaikki taidot tuntuivat karisseen matkalla. Ehkä ensi kerralla paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.