keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Match Show 8.5.2013

Match Show järjestettiin Sorsasalossa, jossa olimme noin puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Meillä oli siis hieman aikaa harjoitella ennen varsinaista koitosta. Ilmoitin Milan junior handleriin, jossa kisasimme numerolla kolme ja pieniin aikuisiin numerolla 117. Junior handlerissa kaikki palkittiin ja olimme neljänsiä, viidestä. Jos nyt tässä jotain syitä rupeaa keksimään niin liikkeet meni tosi huonosti, Mila oli jotenkin todella löysä ja nuuski vaan koko ajan maata. Yllätyin, ettemme tulleet viidensiksi. Tuomari kehui meidän yhteistyötä ja kontaktia (jos sitä nyt joissakin kohdissa olikin)
Sitten oli aikuisten vuoro, parinamme oli kaunis sk.kettuterrieri. Ajattelin, että saisimme sinisen, mutta tuomari ojensikin meille punaisen nauhan. Hieman kyllä yllätyin. Mila oli siinäkin hirmu löysä, häntää piti oikein pitää ylhäällä, kun se tuntui valahtavan koko ajan käsistäni. Syy tähän saattoi olla, kun Mila oli melkein puoli unessa kehässä. Se oli nimittäin saanut rentoutua (ja melkein nukahtaakkin) äitin syliin ennen kehää.
Ennen punaisia käytin Milaa hieman juoksuttamassa kehän ulkopuolella, että se virkistyisi. Tämä näytti tuottavan tulosta, sillä meidän puomittiin neljän parhaan joukkoon. Lopulta olimme punaisten kakkonen. Pokaaleita siis tuli taas lisää, kohta alkaa olla jo pula minne niitä laittaa. Täytyy alkaa suunnittelemaan jotain kunnon vitriiniä;D


 
Palkinnoiksi junnuista pieni pokaali, ruusuke ja vinkulelu. Pienistä aikuisista iso pokaali, kaksi vinkulelua, luu ja royal caninin hihna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.