keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Junior handler ja tokon B

Maanantaina meillä oli Hukka Putkessa klo. 18-19 junior handler kurssin ensimmäinen kerta. Aluksi siinä kerrottiin yleisesti junnuissa kisaamisesta. Ilmoittautumisryhmiä oli kaksi, aloittelevat ja kisaavat, me ilmoittauduimme aloitteleviin. Kuitenkin tuosta kerrasta ei jäänyt mitään uutta, joten laitoin sitten sähköpostia voisimmeko me vaihtaa ryhmää. Aloittelevien ryhmässä paikkoja olisi ollut 10, mutta mun laskujeni mukaan meitä oli 13. Kisaavissa oli reilu puolet vähemmän. Vastausta ei ole vielä tullut, mutta kyllähän tuon kerkiää.
Maanantaina klo 19.30 minulla oli myös Ponderan hallissa tokon luento noudon opetuksesta, jäi kyllä paljon hyviä juttuja mieleen, mutta en itse tuosta vaan osaa sitä opettaa. Kurssilla kuitenkin käydään vielä sitäkin olisko ollut kuudennella kerralla.
Tiistaina klo. 20-21 meillä oli sitten tokon B kurssi, ensimmäinen kerta meille jäi siitä välistä, nimittäin aluksi olisi ollut tarkoitus varata yksityistunti, josta taisin jo aijemmin mainitakkin.
Ihan hyvin meillä se, vaikka Milalla tuntui olevan hirmu paljon ylimääraistä energiaa. Laitettiin ensin koirat makaamaan paikoilleen ja siinä ne sitten odotti oisko ollut puoli minuuttia. Sitten paraittain jäätiin siihen tekemään seuraamista ja liikkeestä maahan menoa. Loput koirakot menivät toiselle puolelle hallia harjoittelemaan. Meillä meni se(kin) ihan hyvin. Virheenä minulla oli seuraamisessa, kun käännyin koko ajan Milaa kohti (tai, että vartaloni kääntyi) ja siksi me ei kävelty ihan suoraan. Pahoittelen selitystäni, mutten osaa selittää paremminkaan;) Pirjo kuitenkin kehui, että olin saanut opetettua sivulletulosta Milalle todella mieleisen. Mukava kuulla tuollaista, tavallaan olen ihan itsenäisesti opettanut kokonaan, lukuun ottamatta reilu vuosi sitten ollutta tokon a kurssia. Saatiin myöskin kehuja tuosta Milan asenteesta;) Sunnuntain tokonmölli taitaa meiltä kuitenkin jäädä välistä, kun ymmärsin mitenkä paljon meidän pitää vielä reenata ennen ekoja "kisoja". Eikä tässä ole hirveästi aikaakaan, sillä lähden perjantaina Helsinkiin ja lauantaina sitten takaisin kotiin. Ja sitten vielä ensiviikolla muutamia kokeita, huh.
Tänään kuitenkin mennään mätsäriin, sieltä sitten postausta myöhempänä tänään tai huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.