tiistai 4. kesäkuuta 2013

Reissuilua, tokoa, noutoa, eka punkki...

Pitkästä aikaa taas kirjoittelemassa. Aika paljon on kerennyt tapahtumaan, toivottavasti muistan kaikki asiat nyt. Milan haimme vasta tänään, koska eilen meni niin myöhään. Kävimme siis viikonloppuna serkkuni ylioppilasjuhlissa, Aurassa. Torstaina veimme Milan toisen serkkuni luo hoitoon. Sinne se jäi, ja hyvin oli kuulemma pärjännyt. Oli juoksennellut Darla-koiran kanssa pihalla ja saanut lisäksi myös uuden kaverin Nino-kanin. Ne haistelivat keskenään aidan takaa. Uusi hoito on jo alustavasti suunniteltu samaan paikkaan ensi viikolle, kun lähdetään käymään Virossa. Onneksi on hyvä hoitopaikka, eikä tarvitse miettiä tuleeko koira hoidetuksi. Toivottavasti loppukesästä ei ole hirveästi reissuja tiedossa, että saa olla ihan vain Milan kanssa. Serkkuni lähti sitten meidän mukaan Aurasta ja lähdetään sitten maanantaina ajamaan kohti Turkua ja Helsinkiä, josta sitten Viroon.
Sunnuntaina varmaan mätsäreihin, sinnekkin serkkuni lähtee mukaan ja vihdoin saan myös kuvia kehästä. Kuulemma tulee olemaan hyvälaatuisia, tai ainakin niin serkkuni sanoi;D
Kesälomakin alkoi ja tänään on toinen virallinen lomapäivä. Todistuksen sain eilen postissa. Hieman kyllä yllätyin, kun neljä numeroa oli noussut ja vain yksi laskenut;) Mahdollista on kyllä ainakin kolme vielä nostaa. Tokarissa ei näkynyt yhtään kymppiä, mutta ei yhtään seiskaakaan:D
Tänään meillä oli toko ja aiheena oli nouto. Milalle en ole aikaisemmin näyttänyt kuin kerran noutokapulaa, jotta en tekisi sen opettamisessa mitään väärin. Ajattelin jättää sen sitten, kun saadaan jostain ammattilaisen apua. Ns. Pakkonoudolla sitä nyt aletaan sille opettamaan. Kapula työnnetään suuhun ja välitellen sen täytyy oppia pitämään sitä itse suussa. Ja namilautanen edessä, josta annetaan onnistuneen suorituksen jälkeen hakea namia. Loppuun vielä paikallaolo, jossa saatiin oikein erikoiskehuja. Olen kuulemma saanut opetettua tosi hyvin tuon, etten palkkaa väärään aikaan. Mila ei edes värähtänyt maasta, uskomatonta:o Pysyttelin varmuuden vuoksi ihan lähellä, mutta vähitellenhän siinä kuuluukin edetä. Ei koiraltakaan tarvitse vaatia, että ensin mennään 20 metrin päähän.
Punkkikausi tuli avattua viime viikolla, kun Milan parran seasta löytyi sellainen ällötys. 4 kommenttia:

 1. Rähinäryhmä tarjoaa ihanille koirablogeille arvontaa haasteen muodossa, innokkaasti kaikki mukaan (arpaonnen kera tietysti):
  http://ssamperi.blogspot.fi/2013/06/mita-oppisitkaan-jos-koirasi-olisi.html

  ♥: Rähinäryhmä

  VastaaPoista
 2. Tuohhan tuliaisia ja hyvää matkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jotain kivaa löytyy, niin voinhan tuodakkin;D

   Poista
 3. Anonyymi7/06/2013

  Pitkäastä aikaa ehdin vierailla sivuilla. Hienoja kuvia ja mukavia tarinoita!!!
  S i i s u p e e t a :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.