sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Mätsäri 9.6.2013

Käytiin tänään mätsäreissä. Koiria oli hirmu vähän, vain noin 50 koiraa koko mätsärissä. Muutamia sadekuuroja ja jyrinää. Näin salamankin, mutta onneksi kuitenkin kuurot olivat suht lyhyitä.
Käytiin jo heti puoli yhdeltätoista hakemassa numero, että voisin parantaa vielä punaisten- tai sinistenkehään, kun näkisin miten meillä menee pariarvostelussa. Ja lähdettiin "lopullisesti" mätsäriin vähän ennen ilmoittautumisten loppua. Meidän parimme piti alunperin olla pinseri, mutta koska numero laput oli hieman outoja (meidänkin 101 B) oli joku mennyt kehään väärään aikaan. Minä sitten kehäsihteerille, että eikö meidän pitäisi olla kehässä? Sitten päästiin seuraan pariin, jossa kisasimme mustaa mitteliä "vastaan", joka sai punaisen. Tuomari sanoi, että molemmat ansaitsisivat punaisen, mutta tänään näin. Sinisten kehässä osallistujia oli vain kuusi. Me päästiin neljän parhaan joukkoon, josta sitten kolmanneksi. Palkinnoksi ruusuke ja joku hammasharja-herkku.
Taas jos alkaa jossittelemaan, olisi voinut mennä paremminkin. Ainakin jos ei olisi satanut. Kuitenkin kyllä tämän päivän suoritukseen voi olla ihan tyytyväinen, ei aina voi mennä niin hyvin. Sijoitus kuitenkin tuli, vaikka ei maailma olisi siihen kaatunut, jos olisimme jääneet ilman palkintoja.
Loppuun vielä lupaamani kuvat, ovat siis serkkuni ottamia:

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.