keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Monipuolinen marraskuu

Marraskuun alussa kävimme Milan kanssa oman seuran rallytoko-kisoissa. Kisat olivat samalla piirinmestaruuskisat. Lauantaina oli ALO ja AVO ja sunnuntaina VOI ja MES. Molempina päivinä ratoja oli jokaiselle luokalle 2. Ensimmäinen oli piirinmestaruuskisa ja toinen tavallinen kisa. Milan olin ilmoittanut molemmille radoille sillä varauksella, että se saa viimeisen avo-tuloksen ekalta radalta ja saa huilia loppupäivän saaden lahjakortin seuraaviin kisoihin.
Rataantutustumisessa rata vaikutti meille oikein sopivalta, tietysti joka kerta mukaan sattuu mahdollisia kompastuskiviä, mutta suhteellisen luottavaisin mielin lähdin radalle kuitenkin. Heti kakkoskyltin jouduin uusimaan, kun Mila istui välissä 360 astetta vasempaan. Tämä on aika sellainen 5050 liike, joko istuu tai ei, ikinä ei voi etukäteen tietää. Lisäksi radalle mahtui yksi -1 pisteen vino. Muuten selvisimme maaliin virheittä! Pisteiden tullessa suuni melkein loksahti auki, en kuitenkaan uskonut meidän saaneen niin hyviä pisteitä vaikka melko varma koularin saannista olinkin. 96/100p ja meidän ensimmäinen yli ysikymppinen! Aika pian radan ja palkintojen jaon jälkeen lähdimme kohti kotia ja Mila sai levätä loppuillan. Radasta mulla ei valitettavasti ole videota.
Sunnuntaina olin talkoilemassa koko päivän kellottajana. Sunnuntaina oli myös piirinmestaruusjoukkuekilpailun palkintojenjako. Meidän joukkue voitti piirinmestaruuskultaa!
Seuraavana viikonloppuna oli Kavan vuoro päästä reissuun kun suuntasimme lauantaina Jyväskylään näyttelyyn. Junamatkat sujuivat ongelmitta ja myös vaihdoista selvittiin. Olimme jo ennen kahdeksaa näyttelypaikalla ja aussiet oli ilmoitettu alkavan vasta puolen päivän jälkeen, joten odottelua kyllä riitti. Ehdin käydä moikkaamassa muutamaa kaveria ja katsomassa junnu handlereitä sekä suorittamassa pakolliset shoppailut.
Tuomari tykkäsi Kavasta, vielä hän kaipasi sille lisää massaa mutta lupaavana palkittiin erinomaisella ja kirsikkana kakunpäällä Kava nappasi vielä SA'nkin ollen luokassaan toinen. Paras narttu kehästä meidät käteltiin kotimatkalle.
”Pienehkö, reippaasti esiintyvä narttu. Oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa joiden tulee vahvistua. Erittäin hyvät tasapainoiset kulmaukset. Kaunis ylälinja. Oikean laatuinen turkki. Erinomainen temperamentti. Kepeät liikkeet.” ERI2, SA
- Harri Lehkonen

Myös seuraavalle viikolle oli luvassa kehäilyohjelmaa kun kävimme molempien kanssa hujan pitkästä aikaa mätsärissä treenaamassa messaria varten. Milalla oli jälleen hirmuisen kivaa kehässä tauon jälkeen eikä se millään olisi malttanut liikkua neljällä jalalla ilman ihmeellisiä innostuspomppuja😂 No mutta mummokoiralle sallittakoon. Mila sai nauhakehässä punaisen ja voitti punaiset ja lunasti paikan BIS-kehästä❤️
Kavan vuoroa ehdimme odotella hetken. Myöskin Kavalla oli vähän omaa kivaa kehässä. Odotin sen aloittelevan juoksujaan, joten neiti tuntui olevan myös vähän omissa hormonihöyryissään. Tuomari sai osakseen pusuja (hmm... näköjään väistämisongelma ollaan selätetty tai sitten kaverille sattui joku aivopieru). Kava sai vallattomalla menollaan sinisen nauhan. Sinisten kehää ei jouduttu kauaa odottelemaan. Nauhakehässä kiikuttiin pitkään jatkossa, mutta juuri viimeisenä ennen sijoja oli meidän vuoro lähteä. Ihan hyvin kuitenkin reilusta kolmestakymmenestä isosta aikuisesta näinkin villillä menolla. BIS-kehässä emme yltäneet Milan kanssa neljän parhaan joukkoon, mutta oikein kiva päivä oli siitä huolimatta.

Kehäkuvat (C) Sara Lehtelä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.