perjantai 6. maaliskuuta 2015

Hoitokoira

Aikaisemmin olin kovin hiljainen, enkä ole täällä maininnut, että me olimme pari viimeistä päivää kahden koiran kanssa. Saluki-tyttö, Olivia tuli Milalle kaveriksi ja minulle treenattavaksi näyttelyihin.


Milakin otti vieraan vastaan oikein kivasti. Luovutti jopa oman petinsä kaverille;D

Olivia tuli meille keskiviikkona. Sen oli tarkoitus olla meillä pidempäänkin, mutta suunnitelmat muuttuivat ja tulimmekin tänään mökille. Vierailu jäi lyhyeksi, mutta jospa se vielä joku kerta tulisi meille uudestaan.
Eilen kävimme kiertelemässä vähän ympäri keskustaa, näyttelyhihna ja nakit tietysti mukana. Mila jäi kotiin siksi aikaa lepäämään.


(takajalat taemmas)
Tänään molemmat koirat pääsivät näyttelytreeneihin Musti&Mirri-areenalle. Olivia toimi yli odotusteni. Se ravasi tosi kivasti, loppuvaiheessa se alkoi jätättää, mutta laitetaan kaikki väsymyksen piikkiin. Seisominen meni ihan hyvin.Itse harjoittelen vain kovin vielä vinttien esittämistä. Ekaa kertaa oli vinttikoira narun päässä.
Olivia sai paljon kehuja rauhallisuudesta ja toiset olivat ihmeissään, kun kerroin, että se ei ole edes omani. Tutkiminen tuotti vähän ongelmia, Olivia nojautui minuun koko painollaan ja mittakeppi oli  pelottava. Hampaat se antoi katsoa tosi kivasti ja antoi myös minun näyttää ne. Olivia pelkäsi toisia koiria aluksi, joten vierekkäin ja ryhmässä juokseminen olivat melko haasteellisia.
Eiköhän meidät vielä joku kerta näe mätsärikehistä;)
Mila pääsi Olivian väsyttyä juoksemaan muutaman kerran kehässä. Karvapallo<3
Lomalla emme ole tehneet sen erikoisempia, täällä mökillä olemme sunnuntaihin asti ja maanantaina pitäis jaksaa lähteä jo kouluun.

2 kommenttia:

 1. Melkein kaikki koirat väistävät mittakeppiä, elleivät ole siihen tottuneet. Harjoittelu millä tahansa samanäköisellä kepillä jonkun vähän vieraamman toimiessa "mittamiehenä" tekee hommasta rutiinia. Kuuluuko salukien olla noin laihoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuollakin huomasin, että melkein kaikki väisti.
   Kuuluu. Tai Olivia on vielä puolivuotias, joten tietysti massaa tulee vielä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.