lauantai 14. maaliskuuta 2015

Mätsäröimässä ja jäällä juoksentelua

Aamulla herätys oli jo seitsemän aikoihin, kun olin lupautunut äidin kanssa oman seuran mätsärin talkoisiin. Mila sai viime metreillä jäädä kotiin, kun sain lainata Sannalta koiraa junnuihin. Olis ollut kyllä Miltskulle raskas päivä, kun lähdettiin jo kahdeksan aikaan ja olimme vasta kolmen jälkeen kotona.
Aamun ohjelmaan kuului mm. tavaroiden kuljettamista ja ruusukkeiden etsimistä. Sannan tultua kävin kokeilemassa australianpaimenkoira Kuuraa, jolla minun oli tarkoitus kisata. Sain Kuuran juoksemaan tosi kivasti, seisomisessa se ei olisi malttanut pysyä kauaa paikoillaan. Takajalkojen asentoon en kiinnittänyt sen enempää huomiota, sillä koira väisti, kun yritin koskea niihin.
Kehien alkamiseen meni vähän aikaa ja ne alkoivat junior handlerilla. Kaikki viisi menimme kehään ja laitoimme koirat seisomaan. Tuomari teki heti alussa yksilöt, joihin me pääsimme toisina: liikkeinä ympäri, edestakaisin ja seisotus. Sitten juoksimme yhdessä ympäri. Yksi viidestä handlerista tippui ja juoksimme vielä muutaman kierroksen ympäri. Sitten sijoitettiin neljäs ja kolmas. Välillä Kuura jaksoi seistä tosi pitkään paikoillaan, mutta siinä vaiheessa tuomari ei tietenkään katsonut meihin päin:D Meidät käteltiin kakkoseksi.
Palkinnoksi tuli naksuja ja kakkapusseja. En tiedä oliko erehdyksessä jääneet pokaalit ja ruusukkeet pois, mutta niitä ei junnuissa jaettu kenellekkään:/
Sitten olikin paljon aikaa katsella muita kehiä. BIS-kehän jälkeen lähdimme ajelemaan kohti kotia, mukavin, mutta väsynein mielin. Äiti voitti vielä talkoolaisille järjestetyssä arvonnassa 3 kg koiranruokaa.
Valitettavasti en ole vielä saanut mätsäristä kuvia, mutta mikäli joku hyvä otos löytyy, lisään niitä myöhemmin.Kotiin tultua päätimme lähteä Milan kanssa parin tunnin lenkille, kun oli vielä niin kaunis ilma. Ajoimme autolla vähän matkan päähän ja lähdimme kävelemään jäälle. Vielä kun siellä pystyi kävelemään, täytyi ottaa ilo irti kauniista kevätpäivästä.


<3
Aurinko paistaa suoraan silmiin, siksi kamala ilme:,D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.