lauantai 28. helmikuuta 2015

Welsh corgien erikoisnäyttelyssä

Pitkästä aikaa kävimme kehäilemässä ihan virallisesti. Suuntasimme siis melkein tuohon naapuriin, corgien erikoisnäyttelyyn. Näyttelyssä järjestettiin myös junior handler, johon osallistuimme Milan kanssa.
Junnuissa nuorempia oli viisi, heistä kaikki kisasivat corgeilla. Vanhempia oli kuusi, joista yksi oli poissa. Seisotin alussa Milaa vapaasti, mutta häiriötekijöitä oli kehän ulkopuolella. Asetellusti se seisoi ihan kivasti. Menimme muutaman kerran yhdessä ympäri. Välillä Mila otti maasta hajuja, mutta sain kuitenkin nopeasti kontaktin takaisin. Yksilöihin pääsimme kolmantena. Tuomari pyysi näyttämään hampaat ja sen jälkeen tehtiin T ja sitten seisotus. Mila ei seisonut niin hyvin kuin yleensä, tai niin minusta ainakin tuntui. Se heilutti kuitenkin kivasti häntäänsä koko ajan.
Sitten vaihdoimme koiria ja minä sain corgin. Se liikkui tosi kivasti. Seisomisessa olisin halunnut olla hieman kauempana koirasta, mutta se liikkui koko ajan lähemmäs minua. Teimme vaihtokoirien kanssa yksitellen edestakaisin, jonka jälkeen vaihdoimme omat koirat takaisin.
Sitten tuomari aloitti sijoittamisen, viides, neljäskin sija meni ja kolmas. Sitten juoksimme kaksi parasta yhdessä ympäri ja tuomari ojensi minulle punaisen ruusukkeen!!

Päivän parhaan valinta alkoi. Minä tyrkkäsin palkinnot Saralle ja menin Milan kanssa takaisin kehään. Menimme yhdessä ympäri ja sen jälkeen vaihdoimme koirat. Toista kertaa pääsin samassa näyttelyssä esittämään corgia. Vaihdoimme omat koirat takasin. Tuomari sanoi, että molemmat esitimme koirat eleettömästi ja jäimme hyvin "taka-alalle". Sitten hän ojensi minulle ison punaisen ruusukkeen. Poseerauksen ja kuvien jälkeen Sara ja Anni kokeilivat Milaa ja minä pääsin kokeilemaan Saran lagotto-Elmoa ja Annin corgi-Noppaa:) Me ollaan kyllä ihan huomasti edistytty ja nyt Mila kulkee jo melko hyvin muidenkin kanssa.
Arvostelussa kaikki oli ERI'ä. Kommenttina, että olisin voinut olla vielä iloisempi. Joo, ihan totta.
Oli kyllä ihana loman aloitus! Kiitos Annille kuvista:)

JH1, BIS-JH1
 

12 kommenttia:

 1. Onnea menestyksestä! Jäätävän jättimäisiä ruusukkeita. :D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Me nähtiinkin teidät vilaukselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mäkin olin näkevinäni teidät, mut en ollut ihan varma:D

   Poista
 3. Vau, onnea vielä täälläkin! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3/01/2015

  Hienosti teillä meni! :)
  Onnea!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3/02/2015

  Hei Jenni ja Mila! - Paljon Onnea lauantaisesta kisamenestyksestä; saloissaan liehuvat suomenliputkin juhlistivat päiväänne :) Näin ensimmäisen Match Shownne Nurmeksen Hyvärilän ulkokehässä 29. kesäkuuta, jossa myös esiinnyitte tosi vakuuttavasti. Valitettavasti Killi-kissamme ei päässyt tuolloin seuraamaan kisaa, mutta ehkä joskus myöhemmin ... Onnitellen Killi & emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha:D Terkut Killille ja muille!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.