torstai 5. kesäkuuta 2014

Agility

Tiistain meillä oli taas agility. Onhan tätä taas hyvä muistella jälkeenpäin, mitä siellä tehtiin. No suurinpiirtein: aluksi saimme kokeilla pientä rataa. Hyppy, hyppy, mutkaputki ja hyppy. Putken jälkeen Mila katsahti välittömästi minuun, sillä emme olleet tehneet putken jälkeen ennen esteitä. Se luuli saavansa palkan kädestä, johon täytyy jatkossa kiinnittää huomiota.
Seuraavaksi kokeilimme pussia, joka oli Milalle jo ennestään tuttu este. Se sai mennä sitä jo ilman, että kukaan on pitämässä toisesta suunnasta auki.
 
 
Kun kaikki olivat tehneet pussin harjoittelimme kontaktiesteiden kontaktiosaa. Maassa oli pieni vino lauta, johon koira oli tarkoitus saada seisomaan niin, että takajalat jäivät korkeammalle. Samaan aikaan ohjaaja heitteli nameja koiran etutassujen väliin.
Kontakteja en ole Milan kanssa ennen tehnyt itse, ettei vaan käy huonosti tai satu opettamaan niitä väärin. Tämä siis oli aivan uusi juttu.
Lopussa kävimme muutaman kerran pujottelemassa kepit. Milan pujotteluharjoitukset ovat edistyneet huimasti. Siinäkin se alkoi heti kiertämään keppejä ja minulle tuli kiire pysyä perässä.
Kotona olen kokeillut ilman verkkoja on sekin onnistunut käsiohjauksella.
 

 

 
Pahoittelen tuota Milan turkkia, se on vielä hieman kesken. Ensi maanantaille sovimme loppusiistimisen ja turkin tarkastuksen.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi6/07/2014

  Hieno banneri!:)
  Voi kuinka Mila on mukavan ja suloisen oloinen koira, odotan niin että saan oman kääpiösnautserin:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitä se tosiaan onkin:3 Kyllä omaa käppänää kannattaa odottaa innolla, on ne niin mahtavia<3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.