maanantai 30. kesäkuuta 2014

Match Show 29.6.2014

Eilen kävimme pitkästä aikaa mätsärissä. Lähdimme Nurmekseen lauantaina ja yövyimme mummon ja ukin luona, sillä he asuvat melkein mätsäripaikan naapurissa.
Kävin ilmoittautumassa ja sitten odottelimme kehän alkua.
Paikalla oli todella vähän koiria, ainakin tottuneena sellaiseen sataan koiraan mätsärissä. Kehiä oli neljä, ja vaikka tilaa olisi ollut, ne olivat todella pieniä.

Meidän kehämme alkoi veteraaneilla. Niitä ei kuitenkaan ollut, joten siirryttiin pieniin pentuihin. Niissäkin osallistujia vaivaiset kolme. Tuomari mietti todella kauan, joten odottelua riitti.
Sitten tuli meidän vuoro mennä kehään. Pieniä aikuisia oli ilmoittautunut myös vain kolme, joten kaikki kutsuttiin kehään yhtä aikaa. Cairni, Mila ja mitteli. Tuomari sanoi heti, että antaa keksi punaista ja yhden sinisen.


Menimme pari kertaa yhdessä ympäri. Pian tuli meidän vuoro; pöydälle, kolmio, edestakaisin ja seisotus. Meidän osaltamme meni ihan hyvin. Tuomari ei taaskaan osannut päättää, joten juoksutti vielä edestakaisin. Siinä Mila yritti päästä pois kehästä, koska se oli hoksannut äidin kehän ulkopuolella. Huoh, juuri kun olin luullut, ettei se enää välitä:/ Sain kuitenkin sen nopeasti takaisin kontaktiin.
Sitten tuli päätösten aika ja tuomari käveli meidän luoksemme sininen nauha kädessä. Suoraan sanottuna olin odottanut hieman toista tuomiota, mutta ei kaikkia voi miellyttää.
Palkinnoksi saimme pienin pokaalin ja pari ilmaista Royal Caninin naksupussia, ei mitenkään kummoiset palkinnot.
Sinisten voittajat eivät päässeet enää BIS-kehään, mutta jäimme kuitenkin katsomaan kehät loppuun.


SIN1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.