perjantai 13. kesäkuuta 2014

Rakennetta ensimmäisestä trimmauksestani


11 kommenttia:

 1. Hieno trimmi! :-) Mä leikkaisin ton takajalan koristekarvat ihan suorana viivana (eli en muotoilis tuota polven kohtaa, vaan suorana tai siis viistona alhaalta ylös), jolloin kokonaisvaikutelmasta tulee enemmä neliömäinen. Ja kokeilisin asettaa etutassut vielä suoremmin kropan alle :-)

  Tuo Milan parta on kyllä muhkean näköinen :-) Meidän Fidon parta on ihan tynkä, kun se kuluu Fridan kanssa painiessa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Täytyypä harkita. Trimmaajalta sain juuri ohjetta etutassuihin, sillä ranteet näyttää niin löysiltä, että leikkaisin niitä vielä "terävämmäksi".

   Partaan en oikein uskaltanut koskea, mutta kuin pisimmät karvat pois. Joskus olen innostunut leikkaamaan siitä hieman liikaa, jolloin lopputulos on ollut aikas kamala:D No, tekemällähän sitä oppii eikä se ole mitään peruuttamatonsa, onneksi;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Mie nipsaisisin vähän reilummin tuota tukkaa kolmion malliin, niin ilme olis terävämpi :) Mutta tekemällä oppii, ja kun riittävän monta kertaa oman koiran siistii alkaa jossain vaiheessä nähdä mikä sopii sille omalle koiralle parhaiten ja mikä miellyttää myös omaa silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt pitääkin ottaa sakset käteen ja lyheentää otsahiukset;)

   Poista
 3. Anonyymi6/17/2014

  Ootko tulossa jh koulutuspäivään 28.6? Ois siistiä jos tulisit! Siellä oli et on paljon vaihtokoirien kansssa, niin saisi milakin treeniä muiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mää en oo kullutkaan tommosesta:D Missä semmonen järjestetään ja voiko sinne vielä ilmoittautua? Tosi kiva olisi kyllä tulla, kun Mila tosiaan kaipaa treeniä toisten esittämiseen.

   Poista
 4. Anonyymi6/18/2014

  Pohjavillaa pois! Upeasti trimmattu ekaksi kerraksi. :) ja ainiin, tuota silmänurkasta vielä otsatukkaa pois että silmä näkysi vähän enemmän sivulta katsoessa.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/18/2014

  Se oli jossain varpaisjärven raviradalla et siihen on joku tunnin matka(?) ja 20.6 asti voi ilmottautua :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi6/19/2014

  Tässä tää ilmotus:
  JUNIOR HANDLER KURSSI
  Varpaisjärven seura - ja käyttökoira klubi ry järjestää
  JUNIOR HANDLER kurssin 28.6.2014 klo 9-17. Varpaisjärven harjoitusraviradalla. Kurssi sisältää teorian, esittämisharjoittelua erirotuisten koirien kanssa. Tarkoitus on, että jokainen kurssilainen esittää myös muiden koiria kuin vain omia, jolloin handleri saa tuntumaa oikeaan handlerin työhön. Lopuksi leikkimielinen kisa.
  Kouluttajana on myös Suomen rajojen ulkopuolella menestynyt Paavo Tervonen.
  Koirille tulee varata mukaan häkki ja vettä sekä tarkistattehan, että koirillanne on rokotuksen ajan tasalla.
  Kurssille otetaan max. 15 koirakkoa ja min.10 koirakkoa, kuunteluoppilaita 15.
  Kurssimaksu : Varpaisjärven seura- ja käyttökoiraklubi ryn jäsen 15 euroa, ei jäsen 25 euroa, kuunteluoppilas 5 euroa. Hinta sisältää keittolounaan.
  Ilmoittautuminen: vskk.info@gmail.com tai 0400234955. Ilmoittautuminen 20.6. mennessä, paikat menee ilm. järjestyksessä. Kuitti maksusta mukaan koulutukseen.
  Maksutiedot laitetaan s-postiin mistä ilmoittautuminen laitetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meiltä taitaa kuitenkin jäädä tuo tapahtuma välistä, vaikka olisin kyllä todella todella mielelläni tullut mukaan. Ei saada kyytiä. Kiitän kuitenkin vaivannäöstä ja tänne blogiin saa aina ehdotella vastaavista tapahtumista. Jospa vaikka joku sitten osuisi kohdalle:) Ja jos itse olet menossa junnu-kurssille ota kaikki vinkit irti!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.