tiistai 18. joulukuuta 2012

Mila nypitty

Tänään Mila käytettiin Topissa ja Tessussa nypittämässä. Hienosti se oli kuulemma siellä käyttäytynyt, ainoastaan etutassun karvoja ei ollut antanut oikein harjata. Milalla nimittäin on tapana nostella niitä koko ajan, niin kuin kuulemma myös sen äitillä :)
Tiesin, että pohjavillaa on paljon. Koetin eilen ottaa sitä pois, mutta luulin saavani sitä paljon enemmän. Mipsukan tullessa mietä vastaan ajattelin, että "ei voi olla totta!", se oli aivan täynnä pohjavillaa, katsoin ensin, että eihän sitä ole nypitty ollenkaan. Huomenna onkin urakka sitä ottaa pois, kun en raaski enää tänään pientä kiusata.
Sain myös alustavasti sovittua sinne tetti-paikan (työelämään tutustuminen) ensi vuodelle :D Päiviä en vielä tiedä. . . Lisää siitä sitten lähempänä.
Äsken tultiin Milan kanssa lenkiltä. Vastaan tuli kaksi kääpiösnautseria ja yksi sileäkarvainen kettuterrieri, joita kaikkia Mila pääsi moikkaamaan. Tänään olenkin nähnyt 4 eri käppänää kaikista väreistä ;)
Eilen oli toinen agility kerta, harjoiteltiin rengasta ja kierteellä olevaa putkea. Nyt vasta kunnolla oikein ymmärrän, miten kauan kestää, ennen kuin koira kaikki esteet oppii ihan kunnolla. Meilläkin voi Milan kanssa mennä muutama vuosi ennen kuin päästään kisaamaan. Ensi kerralla on muuri esteenä, joka tulee olemaan vasta 7. tammikuuta :(
Mila painoi äsken 8,2 kg, eikä kyllä mielestäni ole kokoonsa nähden yhtään ylipainoinen:)

Nyt vielä hyvin edustavat kuvat Milasta ennen nyppimistä ja sen jälkeen:

Ennen

Jälkeen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.