torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän mätsäri

Juuri tultiin mätsäreistä kotiin. Kamera jäi kotiin, joten kuvia ei sieltä tullut. Osallistuin junnuihin osallistujia 8, joista tuomari tiputti ensin kolme. Ilmettelin hieman, kun me emme olleetkaan niiden kolmen joukossa. Sieltä nimittäin tippui joku tosi hyvä, jonka ajattelin ilman muuta voittavan. Loppujen lopuksi olimme JH5, joten jäimme juuri ja juuri ilman palkintoja :(
Kuitenkin olin Milasta tosi ylpeä, vähän se veti, mutta ei niin paljon kuin yleensä.
Aikuisten kehässä, huomioikaa, että isot ja pienet aikuiset olivat samassa kehässä. Meillä oli siinä vastassa englanninsetteri (ainakin luulen niin), sillä oli tosi kauniit liikket, mitä nyt vähän Milan ohjaamisen sivusta kerkesin vilkuilemaan. Milalle siitä sininen. Sinisten kehässä olimme sitten yhtä aikaa kaverini koiran kanssa. Tuomari tupitti osan ja otti jatkoon neljä, jotka pääsivät jatkoon, me olimme 4 parhaan joukossa. Sijoittui neljäs, näytti ihan kuin tuomari olisi tullut meidän luoksemme, mutta vaihtoikin mielipiteensä viime hetkellä. Neljänneksi tuli luultavasti schipperke, sai palkinnoksi suklaamunan :o Sitten sijoittui kolmas, tuomari tuli meidän luoksemme ja antoi meille samanlaisen suklaamunan, kun neloselle. Tuomari sanoi, että mene tuonne reunalle odottamaan. Ajattelin, että ehkä siellä saa sitten lisää palkintoja, mutta ei. Olimme sinisten kolmas, mutta saimme palkinnoksi vain SUKLAAMUNAN!!! Punaisten kehässä sitten jaettiin isot ruusukkeet ja isot pokaalit, miksiköhän me ei oltais voitu saada niitä ruusukkeita. Sinisten ykkönen sen sijaan sai ison pystin, mutta 2, 3 ja 4 saivat ihan samanlaiset suklaamunat. Muutenkin tuolla ei kellekkään jaettu nauhoja. Vaan näytettiin vaan korteilla, kumpi saa sinisen ja kumpi punaisen nauhan.

Siinä se on, miedän tämän päiväinen saavutus:OSiis tänään tuloksin: Mila JH5, SIN3 ja enkkuterrierit SIN- ja SIN-Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.