tiistai 28. elokuuta 2018

Tekohengitystä

Koska viime aikaiset postaukset ovat painottuneet näyttelypuoleen, ajattelin pitkästä aikaa tulla kirjoittelemaan ihan perinteisiä kuulumisia bloginkin puolelle. Blogit alkaa kuolla monilla, mikä on kovin sääli. Minä koetan kuitenkin vielä sinnitellä tämän kanssa, niin mukava on itsekin lueskella vanhoja tapahtumia täältä, joita ei muuten muistaisikaan.
Milan kanssa erinäisten syiden seurauksena taukoillaan agilitystä tämä syksy. Ei oikein löydetty meille sopivaa ryhmää seurasta ja päädyimme sitten tällaiseen ratkaisuun. Katsellaan kevään tullen jatkoa uudelleen ja mietitään sitten läpi vaihtoehtoja laajemmin. Aksailemaan on kova hinku ja tuskin Milakaan laittaisi yhtään pahakseen, jos pääsisi kirmailemaan radalla pitkästä aikaa. Milalle on kuitenkin suunnitteilla vähän erilaista ohjelmaa nyt syksylle, mutta palaillaan siihen jos homma etenee.
Kavan kanssa pääsimme Ponderalle tokovalmennukseen, josta olen enemmän kuin innoissani! Tokoa sen kanssa on tarkoitus alkaa tehdä tavoitteellisesti ja voisiko olla parempaa vaihtoehtoa kuin koko syksyn kestävä valmennus tutulla huippu kouluttajalla? Ryhmässä on meidän lisäksi neljä muuta pentua, joilla on tavoitteita tokossa tai rallytokossa ja treenit meillä on kerta viikossa. Kolmena torstaina olemme jo tokoilleet ja tehneet muun muassa perusasentoa, seuraamista, ruutua ja kosketusalustaa. 
Viime aikoina ollaan lisäksi ehditty nähdä kavereita lenkkeilyn, kuvailun ja treenailun merkeissä.
Syksylle on suunnitteilla vielä pari näyttelyä Kavan kanssa sekä totta kai messari. Mila saa nyt huilia messariin asti ja kasvatella karvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.