perjantai 31. elokuuta 2018

Mainetta ja kunniaa

Lauantaina lähdimme vähän extemporena uhmaamaan sadesäätä mätsäriin. Nappasin molemmat tytöt mukaan ja ilmosin kumpaisenkin kehään. Kava aloitti isoissa pennuissa parinaan käyttölabbis. Kakara esiintyi hurjan kivasti ja nappasikin punaisen nauhan. Punaisten kehästä tuomari tiputti ensin muutaman pois, jolloin sijoittuneet olivat selvillä. Kava liikkui hyvin ja lopulta voitti pennut. Kolmas mätsäri ja kolmannen kerran PUN1, voikohan tää enää olla tottakaan?!

Kauaa ei tarvinnut enää odotella, kunnes päästiin Milankin kanssa kehään. Kaikki viisi veteraania kutsuttiin kehään ja kaikki palkittiin. Pian oltiin Milankin kanssa kahden parhaan joukossa ja vielä meidän kesken juoksimme kerran kehän ympäri. Bokseri voitti vähän lennokkaampien liikkeiden takia. Huonolle ei hävitty ja tuomarisetä tykkäsi mummelinautserista kovasti❤️
BIS-kehässä saimme alkuun seisoskella ihan urakalla, niin kauan että minulta pääsi jo namitkin loppumaan. Loppua kohden oli siis vähän improvisoitava. Kava alkoi pitkän päivän jälkeen vähän väsymään, mutta tsemppasi silti hienosti! Monta kertaa juostiin kehää ympäri, välillä tuomarit sijoittivat jonkun ja sitten taas seisoskeltiin. Kohta olimme siellä kahden parhaan joukossa ja lopulta pikkupaimen kuulutettiin taputusten saattelemana toiseksi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.