torstai 5. heinäkuuta 2018

Silmäoperaatiota

Jälleen kerran postaus oli unohtunut luonnoksiin ja vasta nyt muistin, että tätä ei ole vielä julkaistukaan...

Kavan silmätippakuuri loppui 14.6 torstaina. Silmä ei ollut kuitenkaan muuttunut paremmaksi, joten heti seuraavan viikon maanantai-aamuna soittelin eläinlääkärille. Tällä kertaa menimme ohjeiden mukaan erikoislääkärille, jotta silmä saataisiin tutkittua vielä tarkemmin. Sain peruutusajan vielä samalle päivää, yhdeltä iltapäivälle. Eläinlääkäri tutki silmää ja lopulta löysi yläluomesta pienen väärään suuntaan kasvavan ripsen. Tämä ripsi oli ärsyttänyt silmää ja se tuli poistaa mahdollisimman pian, ettei se aiheuttaisi tuhoa silmässä.
Ellä oli kuitenkin buukattu sen verran täyteen, että Kava jäi vastaanotolle ja operaatio tehtiin vähän myöhemmin päivää. Kava sai rauhoittavan ja kuukahti tosi pian sen jälkeen. Sitten hoitaja tuli hakemaan sen huoneesta ja muutaman tunnin päästä sain soiton, että operaatio oli tehty ja kakaran saisi hakea takaisin kotiin.
Kakara 6kk
Virkeän oloisena Kava olikin vastassa, käveli ihan omin jaloin luokseni ja oli hurjan onnellinen, kun tuttuja oli vastassa. Operaatio oli sujunut hyvin ja ripsi oli saatu poistettua sen verran syvältä, että se tuskin tulee myöhemmin meitä häiritsemään. Toivotaan toki, ettei muitakaan ripsiä ole enää kasvamassa väärään suuntaan ja näitä operaatioita ei tarvitsisi enää myöhemmin tehdä. Viikon silmätippakuurin saimme taas matkaan.
Kava käyttäytyi jälleen kerran hurjan hienosti, se on kyllä ihan paras penska! Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu ainaa niin hienosti, kun neiti on oppinut sen, että aina lopussa saa hurjasti namia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.