perjantai 6. heinäkuuta 2018

Meidän kesää

Juhannuksen vietimme mökillä ja heti juhannuksen jälkeisenä maanataina suuntasimme koirien kanssa kohti Aitoota ja Kennelliiton Suurleiriä. Huippua, että vaikka oma ikä ei enää leiriläiseksi riitä niin aina voi jatkaa ohjaajana eikä kesän kohokohtaa tarvitse jättää välistä! Viikko oli huikea, vaikkakin todella raskas ja leirin jälkeen päikkärit tulivat erittäin tarpeeseen. Molemmat koirat olivat minulla mukana. Yksinoloa tuli niille todella paljon, mutta siihen olin toki varautunut. Ihmeen hyvin molemmat poikkeustilanteen kuitenkin ottivat. Kavalle tämä teki aivan todella hyvää -yksinoloharjoituksia ja rauhoittumista omaan häkkiin, enkä kuullut ainoatakaan vinkausta!
Kotiuduttuamme takaisin Kuopioon meidän osoite oli vaihtunut ja tästä eteenpäin meidät löytää kaupungin toiselta laidalta, ainakin toistaiseksi. Muuttolaatikoiden keskellä eläminen ei ole kovinkaan nautinnollista, täytyisi vaan saada nopeasti tavarat paikoilleen.
(C) Amanda Pöntynen
Agility jäi kesäkuun lopussa kesätauolle. Erinäisistä syistä jouduimme skippaamaan monet viimeisimmät treenit ja nyt olisi jo kova kaipuu aksakentille. Tokoiltu ollaan sitten senkin edestä, niin kaveriporukalla kuin yksinkin.Sunnuntaina Mila on ilmottu Juvalle näyttelyyn ja pikkukakkiainen lähtee kaveriksi turistelemaan. Toivotaan, että sadepilvet väistyisivät ja olisi kaikinpuolin onnistunut reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.