maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kakarakoiran eka mätsäri

Lauantaina kävimme Kavan kanssa harjoittelemassa kehäkäytöstä mätsärissä. Päivä oli hurjan kuuma ja sen takia päätin jättää Milan kotiin. Kavan kanssa ollaan näyttelyjuttuja tehty porukalla ainoastaan kerran Oulussa treeneissä, joten vähän minua jännitti, kuinka paimen sellaiseen koiramäärään suhtautuisi.
Kavan kanssa pääsimme kehään numerolla viisi, parina meillä oli suloinen labbispentu. Kava käyttäytyi hurjan hienosti: seisoa tapitti terhakkaasti ja liikkuikin hyvin! Kuulemma selvästi huomasi, että ollaan me treenattu (tai sitten kakara on vaan luonnonlahjakkuus😂). Kava sai punaisen ja pian pääsimmekin jo jatkamaan nauhakehissä, isoja pentuja kun oli vain yhdeksän. Nauhakehässä Kava jatkoi hyvää esiintymistään ja kaikeksi yllätyksekseni huomasin meidän olevan pian kahden parhaan joukossa. Kohta tuomari käveli punaisen ruusukkeen kanssa luokseni. Hurjan hieno penska! Ehdimme odotella jonkun aikaa ennen bis-kehää ja kävimme ostamassa jätskit ja Kavakin sai osansa "voittajatuutista". Pentu sai levätä häkissä märän ja viileän pyyhkeen alla.
BIS-kehässä jouduimme seisoskelemaan TODELLA kauan, eikä pikku Kava enää meinannut niin kuumassa säässä jaksaa seisoa paikallaan. Tuomareiden käytyä kaikki koirat yksitellen läpi, he alkoivat sijoittelemaan koiria. Me vaan kärttyilimme mukana porukassa, välillä juostiin ja sitten taas seisotettiin. Jännitys pysyi ilmassa aivan loppuun saakka ja kun bichoni kuulutettiin toiseksi tajusin meidän voittaneen!! Kava vei heti ekassa mätsärissään koko potin❤️ Kyllä siinä oli hetkeksi sulattelemista.
Nyt voidaan hyvillä mielin suunnata virallisiin kehiin, hui niihin ei enää kauaa olekaan!
Ei enää pitkän kehän jälkeen kakara jaksanut seisoa olematta aivan kasassa...
(C) mätsärin järjestäjät
PUN1, BIS1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.