lauantai 26. elokuuta 2017

Tilannepäivitystä

No johan taas hetki on vierähtänyt, kun viimeksi koneen ääreen olen istahtanut postaamaan tänne jotain. Tarkoituksena nyt kirjoitella hieman tilannekatsausta, meidän kuulumisia ei ole nyt hetkeen tänne kertoiltukaan.

Syyskuussa päästään taas jatkamaan agilityn ohjatuissa, meillä vaihtuu niin kouluttaja kuin koko ryhmäkin. Alunperin fiilikset olivat ryhmän vaihtumisesta todella sekavat ja lymysin varmaan viikon ihan pohjalla sen asian kanssa. Meidän vanha ryhmä oli nimittäin ihan huippu ja tuntuu tosi oudolta, että ne samat treenikaverit ei olekkaan enää joka viikkoisissa treeneissä, joista osan kanssa koko laji aloitettiin vuosia sitten alkeiskurssilla... Ehkä tämä kuitenkin vielä iloksi muuttuu, toivotaan ainakin.
Omatoimisesti olemme käyneet aksailemassa Milan kanssa hallilla ja välillä Sara ja Huima ovat tulleet seuraksi. Milan kanssa ollaan keskitytty lähinnä vauhtijuttuihin erinomaisella menestyksellä. Tällä hetkellä snautseri toimii oikein kivassa vireessä käytännössä koko ajan! Vähän olen lelupalkkaustakin välillä sille koittanut opettaa, mutta nami motivoi edelleen paljon paremmin.

Parin viikon päästä suunnitelmissa Milan kanssa Muuramen ryhmänäyttely. Siellä onkin varsin mukavasti koiria ja musta-hopeita käppänöitä jopa 18! Onneksi mitään menetettävää tai haettavaa ei ole, joten mennään lähinnä pitämään hauskaa ja katsomaan mitä mieltä tämä tuomari-setä on partaeläimestä.
Tiistaina kotiutui postista kauan odotettu paketti. Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt näppärää kiinteää objektiivia, kun sellaista ei vielä ole hyllyn päältä löytynyt. Hyvään tarjoukseen oli pakko tarttua ja paketista paljastui Canonin 50mm 1.4 käytettynä, mutta kuitenkin täysin uudenveroisessa kunnossa. Rakastuin kyllä tähän aivan ensi silmäyksellä, vaikka vasta yhden kuvausreissun olen sen kanssa ehtinyt tekemään.

Jospa tää bloggauselämä täältä taas aktivoituisi hiukan kunhan saan ensin nuo syksyn kirjoitukset alta pois. Siihen asti meidän elämää voi seurata tarkemmin instagramista, sinne on paljon näppärämpi päivittää tapahtumia kuin tänne, joten blogi on jäänyt viime aikoina taka-alalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.