keskiviikko 30. elokuuta 2017

Ikimuistoisemmat hetket meidän kesässä

Niin se taitaa olla, että kesä jo hurahtanut ohi, kun ylihuomenna käännytään jo syyskuun puolelle. Nyt olisi aika muistella meidän kesän kohokohtia, joista osasta en ole tänne blogiin paljon maininnutkaan.

Kesäkuun puolessa välissä matkustimme Kuusamoon Oulun kautta. Kuusamossa parhain snautseri nappasi viimeisen sertinsä ja valioitui samalla! Reissulla ehdimme muutakin kuin vain näyttelyitä.
Kesä-heinäkuun vaihteessa vietimme viisi päivää Lapualla Kennelliiton Suurleirillä, ehkä yksi elämäni parhaista viikoista uskomattomassa seurassa!
(C) Mima Jämsä
Meidän kesään mahtui myös rentoutumista ja nautiskelua kauniista kesäpäivistä.

Erinäinen treenailu kuului meidän kesäohjelmaan hyvin painotetusti. Aksassa kehitimme vauhtia ja tokossa kontaktia seuraamiseen. 
Heinäkuun viikkoa vietimme Etelä-Suomessa Turun ja Tampereen suunnilla. Mila oli tuttuun tapaan matkassa mukana. Viikon aikana ehdimme käydä sukuloimassa ja tutustumassa eri kaupunkeihin ja katsomassa muutamia nähtävyyksiä. Perjantaista sunnuntaihin tutustuttiin Oriveteen ja nautittiin luonnon rauhasta. Maanantaina snautseri hengaili Turussa ja tiistaina pyörähdimme Naantalissa. Kotiintulomatkalla kävimme kurkkaamassa, miltä näyttää Aulangon luonnonsuojelualue Hämeenlinnassa.
Kesäloman aikana ehdimme käydä vain yksissä mätsäreissä. Pitkän illan jälkeen snautseri oli jo tosi väsynyt, mutta pääsimme kuitenkin reilun parin kymmenen sinisen nauhan saaneista kahdeksan parhaan joukkoon.
Kesäloman viimeistä viikonloppua vietimme Kuopion näyttelyssä. Mimosa ja Sulo pitivät meille huippu seuraa koko viikonlopun ja vielä viikon vaihteenkin ajan.
Kiitos kesä 2017, tehdään ensi kesästä vähintään yhtä mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.