keskiviikko 9. elokuuta 2017

Kuopio KV

Perjantaina aamupäivästä kävimme kasaamassa näyttelyalueelle tuomarien telttoja ja rokotuspisteitä. Kotiintulomatkalla poikkesimme hakemaan Mimosan ja Sulo-nahkacollien juna-asemalta. Sitten alkoikin valmistautuminen näyttelyviikonloppuun. Illan aikana ehdimme käydä treenailemassa koirien kanssa näyttelyjuttuja, kaupassa ostamassa ruokaa ja kakkutarvikkeita sekä leipoa kolmen suklaan juustokakun! Yön ohjelmaan kuului lisäksi Milan pesu ja trimmaus, se toimi nimittäin viikonloppuna kisakoirana junior handlerissa.
Lauantaina Mila kisasi junnuissa Siljan kanssa piirimestaruudessa sekä Johannan kanssa vanhemmissa junnuissa. Minulla itselläni ei pitänyt olla mitään varsinaisia esitettäviä. Niinhän siinä kuitenkin kävi, että pääsin mukaan karkeakarvaisten saksanseisojien kasvariin; ROP-kasv ja KP vielä päälle. Sen aikana Silja oli käynyt Milan kanssa yksilöissä, harmittavasti en niitä itse päässyt näkemään.
Sijoituksista tämä pari jäi kuitenkin ulkopuolelle, vaikkakin erittäin lupaavalta yhteistyö näytti. Toivottavasti myöhemmin työ tuottaa tulosta! Nautseri pääsi hetkeksi häkkiin lepäämään, minä taasen löysin itseni kehästä pian partacollien kanssa. Esitin valiouroksen ERI2, SA, PU3 sekä auttelin samaisen koiran kanssa myöskin kasvarissa ROP-kasv ja KP.

Vanhemmat junnut olivat samaan aikaan menossa ja ehdin juuri ja juuri näkemään Milan ja Johannan yksilöt. Tämä parivaljakko eteni upeasti kuuden parhaan joukkoon, jonka jälkeen tulivat vaihtokoirat. Mila esiintyi tosi kivasti myös vaihdossa toisella tytöllä. Se on kyllä kehittynyt pienestä mamman pupupöksystä aivan hirveästi! Enää ei haikailla pahemmin kehän laidalle luokseni. Niin siinä kävi, että neljänneksi sijoittui tämä hieno parivaljakko.
Junnujen jälkeen oli luvassa leipomamme kakun syömistä, hieman myöhäinen Milan valiokakku. Olen saanut viime aikoina hieman kuulla nakittelua valiokahveista, joten pakkohan ne oli tarjota, kerranhan sitä vain valioidutaan!
Isossa kehässä pääsin vielä pyörähtämään seisojakasvarissa, mutta valitettavasti meitä ei neljän parhaan joukkoon otettu.
Sunnuntai pyörähti käyntiin perrokehällä, jossa esitin yhden avoluokan nartun. Valitettavasti itse kehäsuoritus ei mennyt niin kivasti kuin edellisen kerran tiistaina mätsärissä, jossa myös pyörähdin kyseisen koiran kanssa kehässä. Hällä on kaikkien kanssa tapana painaa hihnaa liikkeissä, mätsärissä tätä ei tapahtunut ollenkaan, mutta kun kehään päästiin... Sieltä keltaisen lapun jälkeen pihalle. Viereisessä kehässä esitin pari käppänää, mustan ja musta-hopean. Molemmille koirille erittäin hyvät.

Näiden kehien aikana Mila oli päässyt jälleen junnukoiraksi, tällä kertaa Aavan kanssa. Tälle parivaljakolle ei tällä kertaa sijoitusta irronnut, mutta arvostelusta päätellen suoritus oli mennyt varsin hyvin.
Kehien jälkeen kiersimme porukalla kojut läpi. Itse säästyin tällä kertaa rahallisesti suhteellisen vähällä. Mukaan tarttui vain iso pussillinen luita vitosella ja tekokarvainen treenilelu, joka muuten osoittautui jo nyt aikas mieleiseksi.

Tuttuun tapaan näyttelyalueelta lähdimme viimeisten joukossa, taisipa se viimeinen teltta olla meidän. Mimosa ja Sulo saatettiin maanantaina junaan kotimatkalle. Kaikille osallisille kiitokset näyttelyseurasta, ootte kyllä aivan huippua porukkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.