perjantai 14. elokuuta 2015

Otsikoton 21

Näin alkuun suuret pahoittelut pitkästä postausvälistä. On ollut kamalasti kaikkia kiireitä ja muuta ohjelmaa, että en ole edes koneella ehtinyt käymään.
Kirjoitusinto on hävinnyt ihan kokonaan ja tuntuu, etten saa mitään järkevää kirjoitettua. Meille on tapahtunut niin paljon kaikkea, etten oikein tiedä mistä aloittaisin... Vai jättäisinkö kuitenkin  kertomatta? Tulisi sellainen postaus, jota kukaan ei jaksaisi lukea. Tämäkin blogi on ollut kesän ajan todella huonolla päivityksellä vaikka lupasin panostaa. Postauksia tulee vain näyttelyistä tai mätsäreistä, jonka itsekkin huomasin vasta kun aloin selata vanhoja postauksia.
Haluan kuitenkin kiittää teitä kaikkia lukijoita, jotka olette kuitenkin jaksaneet pysyä mukana blogissa! Heinäkuussa tuli myös koko blogihistorian eniten katsomiskertoja. Kyllä minun täytyy jotain spesiaalia keksiä kun viidenkymmenen lukijan raja menee rikki.
No, jos sitä kuitenkin jotain järkevää saisi kirjoitettua.

Pari viikkoa sitten kävimme Milan kanssa mätsäreissä. Parikehässä parina meillä oli cava ja punainen nauha tuli. Mila sai paljon kehuja tuomarilta, mutta ei kuitenkaan sijoittunut enää punaisten nauhakehässä. Kuvia minulla ei valitettavasti ole tapahtumasta, kun olin yksin liikkeellä.
Nätteinä päivinä olemme käyneet Milan kanssa ihan mukavan mittaisia lenkkejä, käyty kerran koirapuistossakin, temppuiltu ja treenailtu vähän kaikenlaista ja turkkiakin hoideltu.
Nyt kesälomakin taputeltu läpi ja koulunpenkin kulutus alkanut. Seuraavaa lomaa odotellessa, onneksi ennen sitä tapahtuu vielä kaikkea kivaa.

PUN-
Heinäkuun erikoispostaus ilmestyy pari viikkoa myöhässä, sillä jostain syystä blogger ei ole suostunut lataamaan kuvia.

Viikonlopuksi onkin suunnitteilla paljon koiramaista menoa, mutta siitä sitten myöhemmin!


(Kuvat ovat vanhoja, mutta en ole saanut niitä minnekkään julkaistua vielä.) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.