sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kehäilyä

Toissapäivänä sain viestin, että saisin esittää Suonenjoen ryhmänäyttelyssä kääpiösnautserin. Kyydin saadessani olin tietenkin mielelläni lähdössä matkaan. Joskus yhdeksän aikoihin olimme näyttelypaikalla, valkoiset käppänät alkoivat siinä puoliltapäivin joten oli hyvin aikaa tutustua paikkaan. Tuomari oli tullut Ruotsista ja tämä oli esittämäni koiran ensimmäinen näyttely. Varmasti treenin jälkeen alkaa sujua paremmin, mutta ei meille kovin kummoista menestystä irronnut. Kuvia minulla ei valitettavasti ole.

Tänään oli Milan kanssa mätsärin vuoro. Saavuimme paikalle yhdentoista jälkeen, kehät starttasivat kahdeltatoista. Siinä ehdin Milan kanssa vähän treenailla ja se sai rauhoittua häkissään. Päivä oli kuuma koirille, joten en viitsinyt Milaa kauheasti väsyttää ennen kehiä.
Junior handlerin piti alkaa lelukoiran ja lapsi&koiran jälkeen, mutta koska jonkun koira oli toisessa kehässä tulikin isot aikuiset ennen jh'ta. Siinä olikin kova jännittäminen menisikö kehä pienten aikuisten kehän kanssa päällekkäin, joten kävin sanomassa kehäsihteerille, että siirtävät meidät viimeiseksi pienissä aikuisissa.

Kun junnu handlerit viimein alkoivat menimme kaikki kuusi kehään. Me olimme numerolla viisi ja tuomari arvosteli hieman omituisesti. Juoksimme ensin pari kierrosta ympäri, jonka jälkeen menimme pareittain edestakaisin ja tuomari tuli siinä samalla kopeloimaan koirat yksitellen. Sitten juoksimme vielä yhdessä kerran ympäri ja Mila kipitti kivasti edellä. Tuomari valitsi ensimmäisen ja tuli kättelemään meidät toiseksi.


Pääsimme heti sen jälkeen viimeiseen kolmikkoon pienissä aikuisissa. Mila toimi varsin kivasti ja saikin punaisen nauhan. Punaisten kehässä meidät valittiin ensin jatkoon ja lopulta sijoituimme vielä kolmanneksi. Olen todella tyytyväinen Milan esiintymiseen. Se ei kauheasti lahnaillut vaikka oli varmasti kuuma, seisoi häntä heiluen ja liikkui aina edellä, kun joku toinen meni meidän edellä.

JH2, PUN3

3 kommenttia:

 1. Mekin oltiin Rauhan kanssa turisteilemassa täällä tänään. Oli kyllä kiva paikka ja nätti sääkin sattui! :) Onnea hienoista tuloksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mä en teitä huomannutkaan. Mäkin tykkäsin paikasta, saisi olla useemminkin tuolla kun on meiltä ihan kävelymatkan päässä:p Eikä säässäkään kyllä ollut valittamista! Ja kiitos:)

   Poista
 2. Sinulle on haaste blogissani! :) (http://muumuupellolla.blogspot.fi/2015/08/aiheesta-poiketen-liebster-award-haaste.html)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.