sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015

Varoitan suuresta kuvaoksennuksesta, sillä kamera on viime päivinä saanut laulaa oikein urakalla.

Mökkeilemässä olemme olleet keskiviikosta asti, huomenna koittaa aika palata takaisin kotiin. Eipä mitään sen kummempia olla täällä tehty. Nautittu rauhasta, poltettu kokkoa, grillailtu ja katiskoitu (onko se sana?:,D), kuvailu ja lenkkeily ovat myös kuuluneet ohjelmaan.

Viime aikoina Milalla on riittänyt virtaa vaikka muille jakaa, joten halusin väsyttää sen ihan kunnolla. Eilen kävimme reilun viiden tunnin retkellä Orinorossa. Enpä olekkaan käynyt kyseisellä paikalla aiemmin, mutta varmasti jatkossakin käymme. Eväät oli mukana ja vaikka emme koko aikaa kävelleetkään oli se maasto välillä sen verran vaikeakulkuista, että kyllä siinä sai itsensä väsytetyksi.
Milakin oli koko illan aivan väsy, jäi ahmatilta kanankivipiirakin syömättä, vaikka on sen herkkua. Nukkui vaan koko illan ja ihmeesti sitä yölläkin nukutti, kun oli aamulla vielä yhdentoista aikaan täydessä unessa:D Venytteli vaan ja rupesi matolle uudestaan nukkumaan, vaikka aamupissa-aika alkoi olla jo ohi. Mila on ihana siinäkin tapauksessa, kun sillä ei ole aamulla mikään kiire pissalle.

Tänään löysin aivan naurettavan läheltä ihanan kukkaniityn, olihan siellä pakko käydä kuvailemassa, kun on näin ihana ilmakin. Milakin sai pöyhiä kukissa oikein urakalla ja olikin reissun jälkeen aivan roskassa ja pääsi pesulle.

P.S Muistakaas kaikki linkkailla bloginne tänne

3 kommenttia:

 1. Katiskointi on oikein kuvaava sana, mutta ehkä sitä ei kannata käyttää äikän tehtävissä ;)
  Hienot ulkoilumaastot teillä oli, ja Mila varmaan ehti juosta ainakin kolminkertaisen matkan karttapolkuun verrattuna.. Kyllä siinä väsymys käy jo käpälään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:,D
   Joo, oli kyllä kivat maastot ja juuri sopivaan aikaan aurinkokin näyttäytyi. Kova veto sillä oli koko matkan ja varmasti uudet hajut ja vieraat ihmiset väsyttivät sitä. Tuolla kun emme tosiaan olleet ainoita lenkkeilijöitä.

   Poista
 2. Anonyymi6/22/2015

  Ihania kuvia<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.