tiistai 16. joulukuuta 2014

Vuoden vikat aksatreenit

Teimme pitkää rataa, johon kouluttaja sanoi laittavansa haastetta. Oli takaakiertoa ja valssia moneen kertaan ja esteitä tuli myös yllättävistä kulmista.
Voinko mä olla enää enempää tyytyväinen pikku muruseen? Jälleen kerran minusta tuntui, että Mila oli meidän kaksikosta se fiksumpi, mutta voin myös sanoa olevani tyytyväinen omaan ohjaukseeni. Yksi pieni virhe jäi vain hieman harmittamaan, ja voi kuinka sitä olikin sitten vaikea päästä eroon...
Teimme vielä keppejä ja Mila meni niin kivasti, että sillä oli loppujen lopuksi vain yksi verkko! Näitä pitäisi nyt päästä tässä välissä harjoittelemaan, ettei pääse unohtumaan kokonaan.

Joulua täällä odotellaan kovasti, vaikka en kyllä usko joululoman alkavan jo viikon päästä. Milan kanssa varmasti tullaan touhuilemaan paljon lomalla, mahdollisesti jotain hieman erilaistakin;) Saa nähdä.

Mitäs muuta meille kuuluukaan? Blogia olen hieman uudistellut, nyt on Milan-sivu melkein kokonaan valmis ja ulkoasussa enää muutamia pieniä muutoksia. Älkää siis ihmetekö, mikäli blogi vaihtaa äkkiseltään tyyliä.

Videota tuli taas kuvattua meidän aksailusta, mutta youtube ei nyt jostain syystä suostu lataamaan sitä. Yritän muistaa laittaa videon myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.