sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulu 2014

Maanantain ja tiistai-illan vietin Prismalla pakkaamassa asiakkaiden jouluostoksia luokkaretkeä varten. Kyllähän nuo meinasi jalat olla aika poikki 11 tunnin jälkeen, joten Milan kanssa lenkkeily jäi niinä iltoina aika vähäiseksi.
Joululomalle oli kyllä ihana jäädä ja se kyllä tuntuu aivan ansaitulta. Todistukseenkin olin suhteellisen tyytyväinen, vielä olisi kevät aikaa nostella muutama numero.Meidän joulu meni kotona rauhallisissa tunnelmissa. Aattoon kuului mm. kuusen koristelua, jouluruuan syömistä, saunomista ja lahjojen avaamista.
Pakkasia on täällä päin ollut, joten lenkille on pitänyt varustautua oikein kunnolla.
Tänä vuonna Mila sai joululahjaksi Ikean råtan. Se on osoittautunut rottakoiralle oikein mukavaksi leluksi. Mitään muuta en keksinyt ostaa, kun ei nyt kamalasti ole mitään tarpeita. Toki aaton kunniaksi sille tipahteli vähän herkkuja; palanen joulukinkkua tai kurkkua.
  
 

Ensi viikolla suuntaamme mökille. Siellä vietämme uuden vuoden, poissa kaupungin rakettien paukkeesta. Milahan pelkää rakettejen pauketta, joten eipä sen tarvitse viettää koko yötä sängyn alla.
Lauantaina edessä olisi taas mätsäri, junnuissa olisi tarkoitus kisailla Artun kanssa:)
Myöhemmin meidän kuulumisia lisää, ainakin tämän vuoden puolella olisi tarkoitus tehdä vielä vuoden tiivistys ja tavoitteet ensi vuodelle.

 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.