perjantai 17. lokakuuta 2014

Agilityä ja paljon kuvia

Viime viikonloppu meni osaltani isoskoulutusleirillä ja sunnuntaina meinasi tulla kiire agilityyn. Me olemme nyt vaihtuneet toiseen halliin treenaamaan. Seura on sama vanha, mutta jonkin sortin yhteistyösopimuksen seurauksena halli vaihtui. Voitte kyllä kuvitella, ettei ollut mikään mukava yllätys, kun joku ilta luin facebookista ilmoituksen hallin vaihtumisesta.


Meillä on kokemusta tuosta hallista yhden alkeiskurssin verran. Matka sinne on pitkä ja halli on erittäin kylmä. No, kyllä me ainakin jouluun asti tuolla treenataan. Katsotaan sitten miten homma jatkuu.
Viime viikolla toiset olivat tehneet ennakoivaa valssia, joka oli minulle täysin uusi juttu. (Emme päässeet viime kerran treeneihin junnukoulutuksen takia) Pienien alun vaikeuksien jälkeen aloin ymmärtää jutun idean.
Ei meidän treenit menneet kyllä ihan putkeen. No se voidaan laittaa uuden hallin ja uusien tuoksujen syyksi. Nuuskiminen ei onneksi ollut vain meidän ongelma. Eipä siinä mitään sen kummempia, toivottavasti ensi kerralla menisi paremmin. Lopuksi saimme itse päättää mitä estettä tekisimme yksittäin. Kepeissä ei ollut verkkoja, joten päätin kokeilla rengasta. Viimeksi Milalla oli ongelmia sen kanssa, mutta se oli onneksi vain kerran. Nyt se edes onnistui.Viimeinen virallinen lomapäivä ja huomenna lähdemme täältä mökiltä kohti kotia. Milalla on ollut täällä hirmu mukavaa koko viikon. Se on saanut juoksennella pihalla ja metsän poluilla vapaana. Se on päässyt moikkaamaan Darlaa ja "tekemään tuttavuutta" kisuihin.
Sunnuntaina on tiedossa taas varsin koiramainen päivä. Siitä enemmän myöhemmin. Nämä kuvat ovat tältä päivältä. 


4 kommenttia:

 1. Meilläkin meenasi vaihtua tokotreenit sinne Kurkimäkeen. Ei ollut kyllä kiva lukea facebookista tuota uutista, mutta onneksi nyt saadaankin jäädä telkkisille vuoden loppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm... Meidän ryhmä oli ekojen joukossa, jotka sinne siirtyi. Olisi ollut tosi kiva saada jatkaa vielä ainakin vuoden loppuun Telkkisillä. Taisi olla aika monelle huono uutinen, koska monet harrastajat asuvat kaupungissa ja matka on tuonne melko pitkä.

   Poista
 2. ihania noi kuvat missä mila on lehtikasoissa, varsinki toi mis se hyppää :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.