torstai 21. elokuuta 2014

► WORLD DOG SHOW – Helsinki – 8.-10.8.2014 – perjantai

Aamulla 05.45 lähdimme junalla äidin kanssa kohti Helsinkiä. Matka sujui jännittäen ja se tuntui kestävän ikuisuuden, vaikka välillä yritinkin torkahtaa. Heti kun olimme Pasilan juna-asemalla, lähdimme etsimään Messukeskusta.
Pienen etsiskelyn jälkeen se löytyikin ja raahauduimme tavaroiden kanssa ostamaan lippuja. Sitten veimme tavarat säilytykseen ja menimme katsomaan kehiä.
Heti ensimmäisenä suuntasin käppänäkehille, joista toisessa arvostelu oli jo alkanut. Siinä katselimme käpsyjä, oli kyllä muuten hauska nähdä noin paljon koiria myös ulkomailta.
Jonkin ajan kuluttua sain Milan trimmaajalta viestin junnukoirasta. (Junior handler koiran etsiminen lauantaille onkin sitten jo aivan toinen juttu, josta kerron enemmän lauantain postauksessa. Voi että, kun sen eteen sainkin tehdä töitä!)Lähdimme etsimään rauhallista paikkaa, jossa soitin koiran omistajalle. Viimein koira varmistui. Ei kyllä yksilö vieläkään, mutta pääasia, että suurin piirtein tiesin millaisen koiran kanssa kehäilisin lauantaina. Sitten taisimme mennä kiertelemään ostoskojuja, katsomaan junior handleria ja välillä kävimme katsomassa tapahtumahallissa näytöksiä. Iltapäivällä oli ryhmäkehät, jonka jälkeen kävelimme Sokos hotel Pasilaan yöksi.


Ilta olikin melkoisen jännittävä. Äiti katsoi telkkaria ja minä menin käymään suihkussa. Sitten tuli kuulutus. Palovaroittimet olivat ruvenneet soimaan. Tilannetta tarkistetaan. Pysykää rauhallisina huoneissanne ja odottakaa seuraavia kuulutuksia. Ryntään äkkiä suihkusta ja tungen kaikki tavarat laukkuihin. Paniikki iski, vaikka ei saisikaan. Hyi, että kun se oli ihan hirveää! Menimme käytävälle katsomaan ja pian siitä tulikin nainen koiransa kanssa. Hän sanoi, että joku oli ilmeisesti tupakoinut hotellihuoneessa. Se sitten todennäköisesti oli ollut totta, tai sitten ei. Emme saaneet koskaan tietää, mutta mitään ”seuraavia kuulutuksia” ei koskaan tullutkaan. Lopulta purimme kaikki tavarat takaisin ja rupesimme nukkumaan. Aamulla oli aikainen herätys ja rankka ja pitkä päivä tiedossa ja takana.
***
Tiistain agilitypostaus on tulossa pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.