sunnuntai 24. elokuuta 2014

Otsikoton 15

Tämä postaus tulee hieman myöhässä, mutta on ollut viime päivinä aika kiireistä. Kamera on saanut pölyyntyä hyllyn päällä eikä yhden yhtä kuvaa ole tullut otettua. Siksi tämäkin postaus jää niitä ilman.
Viime tiistain agilityssä teimme jo haastavaa rataa. Siinä oli ohjauskuvioista takaaleikkaus, persjättö ja valssi. Alussa teimme rataa pätkissä, mutta hyvin se onnistui hieman myöhemmin kokonaankin.
 
 
Lopuksi harjoittelimme vielä takaakiertoa hyppyesteellä. Mila kiersi hyvin toisinpäin, mutta toisesta suunnasta olikin hieman hankalampaa. Nyt kotona olen harjoitellut tätä lisää ja nyt se pyörähtää jo molemmin päin. Muutenkin olen temppuillut sen kanssa viime aikoina paljon. Muutamia uusia juttuja ollaan harjoiteltu ja edellisiä vahvistettu.
Ensi tiistaina on jatkokurssin viimeinen kerta, mutta meidän osaltamme lajin harrastaminen ei lopu tähän! Ilmoittauduin siis vakituisesti jatkamaan. Saimme ryhmäpaikan, joka treenaa sunnuntaisin. Ajankohta ei ole mikään aivan paras, mutta jospa me nyt ainakin suurimpiin osiin treeneistä päästäisiin.
Ensi viikolla olisi myös edessä kahdet mätsärit, torstaina ja lauantaina. Jospa siis saisin ensi viikolla muutaman postauksen kirjoiteltua.


2 kommenttia:

  1. Mä tulen myös sinne lauantain mätsäriin, jos vaikka siellä vois testata Milaa? :)

    VastaaPoista
  2. Joo. Tule vaan:) En ole vielä varma moneltako tulemme paikalle, mutta todennäköisesti niin, että ehdimme vielä pyörähtää muutaman harjoituskierroksen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.