torstai 14. elokuuta 2014

Valssia, valssia ja vielä kerran valssia

Tiistain agilitytreeneissä harjoittelimme pääasiassa uutta ohjauskuviota, valssia. En ollut päässyt viime viikon harkkoihin, sillä olimme silloin mökillä. Toiset olivat ilmeisesti jo silloin vähän tehneet sitä. Minullekin valssi oli tuttu viime vuodelta, ACE:n kurssilta. En kuitenkaan muistanut ollenkaan, kuinka se piti tehdä, joten tässä tuli hyvää harjoitusta. Alussa teimme hyppy, mutka putki, hyppy ja hyppy sarjaa. Putken jälkeen oli tarkoitus vaihtaa ohjauspuolta valssaten. Milalla riitti into, kun se ei ollut pariin viikkoon päässyt aksaamaan. Minulle tuotti ongelmia pysyä sen perässä ja ensimmäisellä yrittämällä ohjauspuoli vaihtui ihan omalla tyylilläni. Tein radan uudestaan kuivaharjoitteluna, jonka jälkeen homma toimikin niin kuin olisi pitänyt.


Seuraavaksi kokosimme radan, jossa oli kuusi hyppyä. Tämä tuotti monille suuria vaikeuksia, joten pelkäsin jo, kuinka meille käy. Hypyt olivat nimittäin vaikeissa kulmissa ainakin vielä näin aloitteleville. Toinen haaste oli, että taas kerran valssailtiin, radan puolessa välissä. Täytyi muistaa pyörähtää ympäri ja vielä oikeaan suuntaan, pitää vauhti, katsoa ettei törmää esteisiin, kutsua koiraa, katsoa minne koira menee ja vahtia ettei itse astu sen päälle.
 

 
Tämä oli minulle vielä aivan liian haastavaa. Yritimme monta kertaa, jonka jälkeen Mila alkoi turhautua, kun se ei saanut palkkaa. Sitten ohjaaja sanoi, että tehdään ensin vain puolet radasta. Siihen asti se meni ihan hyvin. Lopuksi taisimme tehdä vielä koko radan, joka sekin onnistui loppujen lopuksi niin, että pääsimme sen loppuun.Teimme vielä kahtatoista keppiä, jotka Mila pujotteli jo todella hyvin. Vauhtia on jo, vaikka kyllä se saa vielä nopeutua, paljon. Mutta hyvällä mallilla ollaan jo! Toisella puolella hallia oli kontaktialusta, jossa myös kävimme itsenäisesti kokeilemassa kontaktien kontakti-osaa. Olen tehnyt sitä muutaman kerran portailla kotona ja Mila pysyy siinä jo vähän aikaa melko varmasti. Viime kerran agilityvideot minulla on edelleen julkaisematta, toivottavasti saisin ne pian ladattua. Nyt on kuitenkin hieman kiireitä, kun koulut alkoi.


Rupean tässä piakkoin kirjoittelemaan postauksia Maailman voittajasta. Ihan mahtava reissu oli, mutta siitä tarkemmin sitten myöhemmin.
Ja niistä erikoispostauksista vielä sen verran, että kyllä niitäkin tulee. Teen vain nyt nämä ”kiireellisimmät” ensin alta pois.
Kuvat tässä postauksessa ovat kesältä, muutaman viikon takaa.

 
 
 
 


 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi8/16/2014

    Oii ihania kuvia! Mikä kamera sulla on? Ja mikä objektiivi!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Mulla on Canon eos 1100d ja nuo kuvat olen tainnut ottaa sillä niin perus 18-55 millisellä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.