tiistai 25. maaliskuuta 2014

Otsikoton 13

Huh! Pitkästä aikaa taas täällä blogin parissa. Minne ne illat oikein katoaa?
Milan kanssa taas pitkästä aikaa ollaan käyty tokoilemassa. Pitkä, melkein (valehtelematta) puolen vuoden tauko oli tuottanut tulosta. Milalla oli tosi hyvä vire, nyt vaan katsellaan sattuisiko jotain möllejä tulemaan tähän lähelle. Videopätkiä tuli myös otettua, mutta ne eivät ole päässet vielä julki. Hermostuin nimittäin, koska niiden muokkaaminen ei ollutkaan loppujen lopuksi niin helppoa kuin olin ajatellut.
Vähän juoksemista ollaan aloiteltu. Mulla kun olisi tarkoituksena ensi kesänä päästä ihan kunnolla juoksemaan Milan kanssa. Juoksuvyötä ei olla vielä saatu mistään hommattua, se on kylläkin ensimmäisten joukossa ostoslistalla. Ja mulle hyvät lenkkarit, kaikki edelliset hankaa jostain kohtaa tai sitten on hirmu raskaita. Ja sitten se kunto, kröhöm... No vähän kerrallaan;D
Ja tänään muuten lenkillä pongasin ekat leskenlehdet! Onkos kukaan muu vielä nähnyt?
Huomenna meidän olisi tarkoitus suunnata äitin, äitin kummitytön ja hänen äitinsä kanssa Helsinkiin. Sieltä sitten aikaisin torstaina kohti Berliiniä. Mila jää kotiin ja vaikka reissu kestääkin vain sunnuntaihin tiedän, että mulle tulee sitä hirmunen ikävä. Kuulumisia ja kuvia reissusta sitten myöhemmin! Anteeksi hieman sekavaa postausta, mutta täytyy ehtiä pakkaamaan.
Haasteita on tullut kaksin kappalein, malttakaas vielä hetki odottaa. Yritän saada ne valmiiksi viimeistään ensi viikolla!

Mila nautiskelemassa kevätauringosta

4 kommenttia:

 1. Hauskaa reissua! Ota paljon kuvia ja jaa niitä tännekin nähtäväksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava reissu oli. Nyt alan väsäilemään postausta;)

   Poista
 2. Anonyymi3/28/2014

  Ihana postaus jälleen;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.