perjantai 26. huhtikuuta 2013

Otsikoton 7

Takapihalle ollaan laitettu aitaus, jossa Mila saa olla vapaana. Kuinkas toissapäivänä kävikään, huomasin ettei pihalla ole ketään. Siinä huutein Milaa ja kukas juokseekaan naapurin pihalta. Oli ilmeisesti karannut aidan alta, tästä lähtein täytyy pitää silmällä tarkemmin. Milalla on ollut myös tosi hauskaa käydä piilottamassa luita kuukkapenkkiin, siellä se niille aina kaivaa "kuopan" ja kuonollaan tökkii "multaa" niitten päälle. Se on vaan niin hauskan näköistä:D
Sitten asiasta toiseen. Laittelin tässä Ponderalle sähköpostia ja kysyin, olisiko hänellä aikaa pitää meille tokosta yksityistunti. Vastausviestissä Pirjo kuitenkin ehdotti, että toinen vaihtoehto olisi tulla tokon B-kurssille. Yksi kerta meille jäi asussa välistä, mutta toivottavasti muut kiinni saadaan. Minulla minittäin olisi ajatuksena tuo 12.5 oleva möllitoko koe, vähän tarvittaisiin vielä varmuutta liikkeisiin. Listaan nyt kuitenkin möllitokon liikkeet ja missä vaiheessa ollaan harjoittelussa tässä vaiheessa.
luoksepäästävyys: Milan kanssa tätä nyt ei voi kovinkaan paljoa harjoitella, sillä se on aika täydellinen.
paikalla makaaminen: ollaan treenattu aika paljon, Mila kyllä jaksaa olla aika hyvin paikoillaan. Toisten koirien kanssa saattaa tuottaa hieman ongelmia, mutta sitä täytyy vielä pääsät harjoittelemaan.
seuraaminen kytkettynä/irti: tätä ei olla kovin montaa kertaa päästy harjoittelemaan, kun ei ole oikein ollut sellaista hyvää aukeaa paikkaa, missä voisi tehdä käännöksiä.
maahanmeno seuraamisesta: Milan kanssa pitää pysähtyä, että vauhdista se ei vielä osaa mennä suoraan maahan + jää yleensä aavistuksen liian taakse.
luoksetulo: Onnistuu (aika) hyvin, en ole ainakaan itse hirveästi keksinyt mitään korjattavaa.
seisominen seuraamisesta: En oikein tiedä miten tämä opetetaan, mutta yllätyksekseni kun kerran kokeilin (sanoin kylläkin stop) niin Mila jäi seisomaan. Jos sanoo seiso-käskyn, niin silloin se istuu.
estehyppy: ei olla harjoiteltu oikeastaan ollenkaan, kai sekin joten kuten onnistuu.
Ollaan myös ilmoittauduttu junior handler-kurssille. Vastausta ei ole vielä tullut, päästiinkö me sinne, toivottavasti. Tuskin minusta koskaan oikein kunnon junior handleria tulee, tai no mistäs sen tietää?;) Tuossa vielä kuvia eiliseltä päivältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.