tiistai 31. heinäkuuta 2012

Mila mätsäreissä 31.7.

Tänään kävimme Milan kanssa Match Show:ssa Kuopiossa, Lemmikkiaseman parkkipaikalla. Lähdimme viideltä ilmoittautumaan paikanpäälle. Siellä piti jonottaa varmaan puoli tuntia. Mukaamme lähti kaverini, jonka koira ei valitettavasti päässyt osallistumaan kisaan :( No, ehkä sitten joskus päästäisiin yhdessä mätsäriin :D Numeromme oli PA12 (pienten aikuisten 12). Istuskelimme kaverini kanssa 3,5 tuntia ennen kuin pääsimme Milan kanssa kehään. Vastassamme oli ensimmäisenä Bichon Frisé, joka nyt oli aivan selvästi Milaa parempi. Siitä jäimme kakkoseksi. Tiesin sen jo kyllä ennalta (ja kyllä ihan jopa toivoin ettemme voittaisi) Tarkemmin kehästä nyt en viitsi ruveta kertomaan. 
Tulimme pienten aikuisten sinisten kehään. Koiria siinä oli monta, arviolta ehkä 15?? Tuomari nimesi joitain koiria. Ajattelin että ne tippuvat, koska en kuullut yhtään mitään. Sitten kuulin "kääpiösnatseri", enkä kyllä yhtään ihmetellyt, että me tiputtiin. Siinä kehässä silti vähän aikaa seisoskelin ja silloin huomasin "ME PÄÄSTIIN JATKOON!!!!" Koiria oli jäänyt kehään neljä, me olimme yksi niistä!!! Aivan mahtavaa, sitten tuomari antoi ruusukkeen neljännelle.
ME OLTIIN PIENTEN AIKUISTEN KOLMONEN!!! Aivan mahtavaa Mila! Olin varmaan onnellisempi kuin se ykkönen ;D Saimme palkinnoksi ruusukkeen ja ruokasäkin. Koko loppu illan Mila on saanut vaan pelkkiä kehuja, vaikka itse suoritus oli jotain ihan hirveää. Silti tuomari tykkäsi meistä;D
Jos nyt oikein kuulin, ja muistan (niin jännittynyt olin) tuomari sanoi ruusuketta antaessaan: "Aivan mahtava koira, mutta hieman villi." Mielestäni Mila oli siinä vähän enemmän kuin hieman villi :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.