torstai 6. elokuuta 2020

Heinäkuu

Viimeksi kirjoittelin Milan rallytokotreenien kesätauolle jäämisestä. Siinä lopulta kuitenkin kävi niin, että enhän minä mitään taukoa malttanutkaan pitää vaan jatkettiin koko kesä treeneissä aivan normaalisti😆 Ollaan treeneissä tehty lähinnä ylempien luokkien liikkeitä ja Kavakin on päässyt touhuilemaan jotain. Tämä kuukausi mennään vielä kesäryhmillä ja syyskuussa sitten starttaa syksyryhmillä. Tokot meillä alkaa Kavan kanssa jo viikon päästä, parasta!

19.7 kävimme mätsärissä. Kava oli alkuun lainassa junior handlerissa sille ennestään täysin vieraalla tytöllä. Yhteistyö näillä pelasi hyvin yhteen ja lopulta parivaljakko oli toisia! Kava käyttäytyi tosi hienosti ja selvisi vielä vaihtokoiratilanteestakin. Mila sai kolmentoista veteraanin joukosta ensin punaisen ja oli lopulta kaikista vetskuista neljäs. Mummolla oli taas hirmuisen kivaa kehässä, välillä mentiin kahdella ja välillä neljällä jalalla😂 Mutta sallittakoon se.
Isoja aikuisia saimme odotella vielä tovin ja Kava oli heitetty vielä viimeiseen pariin vetskujen mennessä päällekkäin. Kava sai punaisen ja parinkymmenen koiran nauhakehästä se voitti! BIS-kehään pääsimmekin melkein heti ja siellä lopulta Kava oli BIS3. Kava jaksoi kuuman pitkän päivän todella hienosti, se suorastaan lensi kehässä.


Kuun aikana ehdimme heittää Tintin ja koirien kanssa vielä vähän extempore iltalenkin meille entuudestaan aika tuntemattomissa maastoissa. Tänne on kyllä ehdottomasti päästävä myöhemminkin lenkkeilemään, saatiin olla ihan kahdestaan yhtä ratsastajaa lukuunottamatta. 
Kava, Mila, Unna ja Carla

Heinäkuuhun mahtui myös treeni/kuvailureissu Saran kanssa. Pitkästä aikaa saimme vähän treenikuvia, onhan siitä edellisestä kerrasta jo peräti vuosi! 

Kava, Huima, Mila & Vinha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.