lauantai 23. maaliskuuta 2019

Maaliskuu pähkinänkuoressa

Kuukausi on kohta jo loppupuolella ja blogin päivitys on ihan kokonaan unohtunut. 
Helmikuun vikana lauantaina kävimme tyttöjen kanssa mätsärissä. Mila voitti vetskut ja Kava sai hienolla esiintymisellä punaisen nauhan. Nauhakehässä se ei enää pärjännyt, mutta ainakaan esiintymisestä ei ollut kiinni! Mila oli BIS-kehässä hienosti kuudes♥️
10.3 osallistuttiin Milan kanssa oman seuran rallytokomölleihin. Ei ollut ihan meidän päivä. Milasta tuplaistumiset oli hirmu kivoja ja niitä mahtui meidän radalle peräti kolme. Lisäksi pari uusintaa ja yksi liian vino istuminen, mutta siihen ne uusinnat olikin jo käytetty... Pisteitä 54. Onneksi nämä eivät olleet viralliset kisat😃 Saimme kuitenkin tuomaripalkinnon iloisesta suorituksesta. 
14. päivä oli super jännittävä, kun koitti kauan odotetut Kavan luustokuvat! Ajelimme Joensuuhun eläinlääkärin vastaanotolle. Perustsekkauksessa ei löytynyt mitään ihmeempiä ja Kava sai rauhoitusaineen. Ei aikaakaan, kun sen jalat eivät enää kantaneet ja lopulta siinä kävi niin, että minun piti kantaa se röntgenhuoneeseen. Perussiistiltä näytti koko koira. Selässä eläinlääkäri arveli olevan LTV1 ja lonkissa hieman löysyyttä. Samalla molemmat tytöt saivat rokotukset, kun ne olivat sopivasti lähiaikoina menossa umpeen.
Montaa päivää ei mennyt, ennen kun saatiin tulokset virallisina liitosta. Iloisia uutisia! Lonkat B/A, kyynäreet 0/0 ja selkä VA0, LTV1!
 Muuten kuun aikana olemme treenailleet tokojuttuja ja tehneet pitkiä lenkkejä jäällä. Jospa tässä kevään tullessa muistaisi tännekkin useammin tulla kirjoittelemaan.
Kakkiskakkeliini 14 kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.