torstai 6. huhtikuuta 2017

Treenikuulumisia tiivistettynä

Pitkästä aikaa jos sitä vaikka ehtisi rustailla jonkinlaisia kuulumisia tänne bloginkin puolelle. Rankka koulujakso saatiin tänään vihdoin päätökseen ja olen ollut viime aikoina tosi kiireinen, joten blogillekaan ei ole jäänyt niin paljon aikaa kuin olisin halunnut. Sen sijaan Instagramin puolella olen ollut edes hitusen enemmän aktiivisemmin mukana, joten jos kiinnostaa ajankohtaisemmat kuulumiset meidän elämästä niin käyppäs seuraamassa @milanblogi
Milan kanssa olemme treenailleet viime aikoina ahkerasti. Agilityä pääsimme jatkamaan jo reilu kuukausi sitten. Milalle on saatu kivasti sitä kaivattua vauhtia välipalkoilla. Niitä saisikin alkaa jo vähitellen haihduttelemaan pois. Sain myös taas aikaiseksi hommata meidän hallille avaimen seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi, joten jospa ehtisimme käydä vähän itsenäisiäkin treenejä tekemässä.

Neitokainen tuli myös ilmoitettua pariin näyttelyyn. Outokumpuun parin viikon päästä ja toukokuun puolessa välissä Varkauteen. Myös loppuvuoden näyttelykalenteri on täyttymässä hurjaa vauhtia, silloinkin olisi tarkoitus vielä pyörähtää ainakin kolmessa näyttelyssä rotukehässä.
Rallytokokisoihin ilmoittauduin nyt lauantaiksi. Siellä meillä on kaksi starttia eli ensimmmäinen koularikin olisi mahdollinen, mutta ei nyt kuitenkaan mennä asioiden edelle. Tänään varasin hallin ja kävimme tunnin verran tekemässä yksittäisiä ja parin kyltin sarjoja, niitä ongelmakohtia. Kisapäivästä on tarkoitus rustailla jotain tänne bloginkin puolelle, kunhan sen aika koittaa.

Harrastusta siis on riittämiin ja viime aikoina on kyllä kiitettävästi kulunut siihen rahaakin (ilmoittauduinhan minä vielä lisäksi kesälle Suurleirillekkin). Ihanaa, että kesää kohti ollaan menossa ja voi enemmän alkaa ulkonakin treenailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.