sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Rally-tokoilua

Eilen kisattiin Milan kanssa rally-tokon tuplakisoissa Musti&Mirri areenalla. Ensimmäiseen rataan tutustuminen alkoi yhdeksältä ja aika pian kahdeksan jälkeen olimme jo hallilla. Kävin ilmoittautumassa ja treenailimme Milan kanssa vielä muutamia liikkeitä.

Ensimmäisellä radalla Milalla olisi ollut virtaa vaikka muille jakaa. Treenatessa se kävi jopa ylikierroksilla ja sai vähän rauhoitella, kun neiti lähti edistämään niin kovin helposti. Rataa pääsimme suorittamaan kymmenensinä. Lähtö vaikutti alkuun lupaavalta, mutta heti kun otin ensimmäisen askeleen Mila lähti edistämään tosi paljon. Tästä nyt ei varmaankaan olisi virhettä tullut, mutta otin kuitenkin kyltin uusiksi. Jatkossa olisin ollut pulassa Milan kanssa, jos olisimme vain jatkanut menoa. Muuten radalla oli vain muutama -1 piste. Mila lähti pariin otteeseen haistelemaan kylttejä, ei mikään ihme, kun eihän me olla edes kylttitelineitä treeneissä käytetty. Loppuun pääsimme 89 pisteellä, joten hyväksytty tulos siis.


Toiseen rataan tutustuminen alkoi jo yhdeltätoista. Mila oli selvästi jo hiukkasen väsyneempi. Tällä kertaa alkoivat hajut kiinnostaa hieman enemmän ja nappasimme muutaman virhepisteen haistelusta. Kymppi lähti, kun se ei istunut lopuksi vitoskyltillä, ihan oma moka, en edes oikein tiedä mitä ajattelin, kun en uusinut kylttiä. Tällä kertaa pisteitä kertyi 83, joka tarkoitti meidän kolmatta hyväksyttyä tulosta ja ensimmäistä koulutustunnusta. 

Maailman pähein partasuu! Näin säälittävällä treenillä, kolmannella startilla toisissa kisoissa se nappasi ekan koularin. Ratatreeniä tehty vain kisoissa, kylttitelineitä käytetty vain kisoissa, lisäksi treenattu kerran hallilla ja kotona tehty muutaman esteen sarjoja. 
Toinenkin tavoite tälle vuodelle saavutettu, kisalahjakortti painosti korkkaamaan vielä joku kaunis päivä avoinluokka. Mutta sinne me treenataan ja sillä ei ole kiire. Niin onnellinen olen vain kun näin mahtavan koiran olen käsiini saanut, sillä heilui häntä ja sekin selvästi nautti, paras Mila
Kiitokset vielä Tuulialle ja Maisalle seurasta ja videoinnista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.