sunnuntai 14. elokuuta 2016

Sawo Show 2016

Viime viikon torstai-iltana kävimme pystyttämässä näyttelyalueelle teltan ja se pääsi myös ensi kertaa testiin.
Perjantaina pääsin esittämään yhden koiran valkoisissa käppänöissä, mutta tuomaria ei tainnut oikein yksikään valkoinen miellyttää. Siitä juoksujalkaa junnukehälle, jossa olivat vielä nuoremmat menossa. Kisasin junnuissa aivan ihanalla kääpiöpinserillä, jolla minun oli tarkoitus kisata myös Kajaanissa, mutta kyytiongelmat koituivat esteeksi. Suoritus meni mielestäni ihan hyvin. Arvostelussa kaikki kohdat olivat raksittu erinomaiseen ja kommenttina "Lupaava pari." Jatkoon me emme kuitenkaan tällä kertaa ylletty. Loppupäivä kului shoppaillessa ja syödessä. Ryhmäkehien jälkeen lähdimme kotiin ja illalla siistin vielä Milaa seuraavaa päivää varten.
Lauantaina oli luvassa piirimestaruuskilpailu ja normikisa. Piirimestaruuden halusin kisata Milalla, olihan tämä viimeinen mahdollisuuteni osallistua siihen. Ryhdikkäästi Milpero seisoikin ja oli vaan niin ihanaa päästä taas kehään sen kanssa. Pääsimme ensin kahdeksan parhaan joukkoon ja ryhmäliikkeiden jälkeen porukka kutistui vielä viiteen. Meidät  käteltiin hyvänä, napakkana ja näyttävänä parina neljänneksi.
Sitten lähdin etsiskelemään normikisan kisakaveriani, englanninspringerspanielia. Se olikin helpommin sanottu kuin tehty, ja sain jälleen kerran huomata huonot suunnistustaitoni. Onneksi koira lopulta löytyi ja pienen treenailun jälkeen lähdimme kohti junnukehää. Yksilöarvostelu olisi voinut mennä paremminkin.  Nuori koira alkoi jo pitkän ja kuuman päivän jälkeen väsymään, eikä oikein olisi enää jaksanut keskittyä. Oikeutetusti meitä ei enää suuresta joukosta jatkoon otettu.

(C) Johanna Tolonen
Mila kävi tällä välin pyörähtämässä Ean pikkusiskon kanssa lapsi&koira-kehässä. Osallistujia oli varmaan parisenkymmentä ja nämä olivat hienosti kolmansia! Miltsu jaksoi hienosti ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että vihdoin näyttää, että se lapsikammo on selätetty. Mila menee innoissaan nykyään moikkaamaan kaikkia!

Milaisa huippuhandlerin käsissä


Sunnuntaina oli edessä viimeinen päivä Sawo showta ja junior handlerin SM-osakilpailu. Tällä kertaa kisailin aivan ihastuttavalla musta-hopealla kääpiösnautserilla. Meidät jaettiin kahteen ryhmään, josta me kuuluimme siihen toiseen. Toisessa ryhmässä pääsimme alkupäästä kehään, jossa tuomari pyysi ensin näyttämään hampaat ja sitten kolmion, jonka jälkeen seisottamaan pöydän eteen tuomarin sanellessa arvostelua. Kun kaikki olivat menneet, kokoonnuimme kaikki yhdessä kehään ja tuomari alkoi kierrellä meitä edestakaisin. Sieltä hän valikoi viisi jatkoon, ja me olimme yksi niistä! Seisotimme koiria ja tämä kohta on aivan sumua päässäni. Tuomari aloitti sijoittamisen ja meidät käteltiin viidensiksi. En vaan jotenkin osannut yhtään odottaa sijoitusta kovatasoisessa osakilpailussa. Arvostelussa kaikki olivat erinomaista ja kommenttina "Kaunis kontakti. Molemmat näyttävät kauniilta ja iloisilta. Ihana katsoa."2 kommenttia:

  1. Hyvä te ja kiitti vielä Tuan puolesta Miltsun lainasta! ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Eipä mitään, kyllä sitä jatkossakin tosi mielellään saapi lainailla;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.