keskiviikko 10. elokuuta 2016

Menneet tapahtumat #3 - Agilitykisat

Lauantaiksi 30.7 olin ilmoittanut meidät Varkauteen agilitykisoihin. Illalla olivat ykkösten radat, joissa siis oli hyppyrata ja normirata. Minien radalle oli ilmoittautunut vain viisi koirakkoa, joista kaksi oli poissa.
Meidän säännöllinen aksailu on ollut kesällä tauolla, joten halusin käydä vielä kisaviikolla varmistamassa kepit kuntoon. Varasimme torstaiksi hallin ja Mila teki ihan tosi kivasti, joten hyvillä mielin saimme suunnata kisoihin.
Kisapaikalla ilmoittautumisen jälkeen Milan kanssa lämppälenkille, josta pääsimme tutustumaan rataan. Se oli varsin mukavan oloinen, Mujusen tyylinen rata. Sai juosta, eikä tarvinnut kikkailla sen ihmeempiä. Starttasimme toisina ja niinhän siinä kävi, että nollarata tuli. Ja vielä alle ihanneajan! Tämä siis tarkoitti sitä, että saimme meidän ensimmäisen LUVAn. Hitaanpuoleinen tämä rata oli, mutta Mila teki tarkkaa työtä.
Kohtapuoliin pääsimme valmistautumaan toiseen rataan, joka sisälsi kaikki kontaktit. Alkuhyppyjen jälkeen tultiin keinulle ja Mila ilmeisesti luuli sitä puomiksi, tuli kovalla ryminällä ja lopulta säikähti kun keinu pamahti alas. Vähän se siitä hämmentyi, mutta sain kuitenkin takaisin hallintaan ja päästiin suorittamaan rata loppuun. Muutaman harhailun seurauksena meille tuli ihan kiitettävästi yliaikaa, mutta onneksi Milalle ei jäänyt kontaktikammoja, kun loput se suoritti ihan nätisti. Jatkossa meidän täytyy kuitenkin vielä kontakteja varmistella, etenkin sitä keinua. Hyppyradalla tulimme toisiksi ja normiradan voitimme, kun teimme siinä ainoan hyväksytyn suorituksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.