lauantai 5. maaliskuuta 2016

Jäällä juoksentelua ja blogin uudistelua


Viimein koitti kauan odotettu loma. Eilen, heti kun pääsin koulusta lähdimme Milan kanssa pitkälle lenkille. Partaeläin sai juoksennella suurimman osan ajasta vapaana jäällä. Matkaa kertyi lähes kahdeksan kilometriä - Milalle varmasti vähintään kaksinkertaisesti se määrä, kun se juoksenteli edestakaisin moottorikelkkareittejä. Kummasti illalla toista väsyttikin.

Huomenna luvassa taas mätsäri, jonne Mila ei pääse tällä kertaa mukaan. Junnuissa kisaan eräällä cockerilla, jolla kisaan viikon kuluttua Jyväskylän pentunäyttelyssä junnuhanderissa. Mahdollisesti aikataulujen salliessa saatan esittää pari muutakin koiraa. Illalla meillä on aksa, jossa toivottavasti saataisiin vihdoin ne kepit kuntoon. Lomaviikoksi ei ole sen ihmeempiä suunnitelmia kuin mökkeilyä ja tuo Jyväskylän penneli sunnuntaina.


Blogi koki suuren muodonmuutoksen, enkä vieläkään saanut aivan kaikkea haluamaani. Nimestä lähtien kaikki uudistui. Välilehtiä täytyy vielä muokkailla, eikä tuo bannerikaan näytä niin hyvältä blogissa kuin olisin ajatellut. Voi olla, että sekin kokee tässä loman aikana vielä muutosta. Nyt kuitenkin täytyy tehdä välillä jotain muuta, kun olen istunut tässä koneen ääressä aivan silmät ristissä.


 


4 kommenttia:

 1. Ihana tää uus ulkoasu!
  Meilläkin meni ulkoasut tänään uusiksi: koiriasuomesta.blogspot.fi
  kun musta tuntuu et mikään ei vaan oo täydellinen. Kaikista puuttuu jotain :D :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon. Joo, mä niin tiedän tuon tunteen. Aina tuntuu, ettei mikään olisi hyvä ja jotenkin kyllästyn kaikkiin tosi helposti:D

   Poista
 2. Mun mielestä toi uus banneri on kyllä tosi kiva! Mutta toki jos joku ei omaan silmään natsaa, niin se jää vaivaamaan helposti ainakin omalla kohdallani. Jäällä ulkoilu on kyllä ihanaa, ja nyt kyllä pitääkin ottaa siitä kaikki ilo irti ennen kuin kesä tulee ja se sulaa pois :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Katsotaan kuinka käy, jotain pientä hiomista olisi tarkoitus tuohon tehdä. Jäällä ulkoilu on kyllä yksi parhaimmista jutuista talvella ja niistä päivistä täytyy nauttia!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.