lauantai 12. joulukuuta 2015

Messari 2015Viikko sitten oli ehdottomasti yksi vuoden ikimuistoisimmista viikonlopuista. Perjantaina heti koulun jälkeen suuntasimme äidin kanssa juna-asemalle, sieltä kohti Helsinkiä ja voittajakoiranäyttely.
Perille päästyämme kävimme syömässä ja majoittautumassa hotelliin, joka sijaitsi aivan keskustassa, juna-aseman vieressä. Pasilasta ei enää ollut huoneita saatavilla, vaikka siellä olisi toki ollut paljon näppärämpi yöpyä.

Lauantai aamuna oli aikainen herätys, sillä halusin ehtiä kiertelemään vähän ennen junior handleria. Aamuun kuului paljon kaikenlaista säätöä, siitä nyt en enempää jaksa mainita, sillä muuten kukaan ei jaksa lukea tätä. Joka tapauksessa en kisannutkaan sillä koiralla junior handlerissa, jolla minun alunperin piti. Onneksi Milan ihana kasvattaja auttoi ja löysin lopulta aivan ihanan koiran kehään.
Tuomarina junnuissa oli Marina Scott, entinen junior handleri ja mm. Maailman voittaja vuosimallia 1998.
Junnut oli jaettu pienempiin ryhmiin suuren osallistujamäärän takia. Minun piti ensin olla toiseksi viimeisessä ryhmässä, mutta koiran etsimisen takia huikkasin, että siirtyisimme siihen viimeiseen ryhmään. Tällöin ehdin rauhassa tutustua myös koiraan.

Pian me pääsimmekin ihanan Lystin kanssa kehään. Yksilöarvostelussa tuomari kysyi iän ja pyysi näyttäämään hampaat. Sitten teimme kolmion ja edestakaisin, jonka jälkeen tuomari saneli arvostelun.
Koko ryhmän käytyä tuomari otti handlereita jatkoon. Me emme enää siihen sakkiin kuuluneet, mutta olin kuitenkin todella tyytyväinen. Oli todella ihana päästä kisaamaan juuri Lystin kanssa.
Katsoimme vielä ryhmät ja sitten suuntasimme takaisin hotellille.
Sunnuntaina minulla ei varsinaisesti ollut mitään kehiä. Olin lupautunut auttamaan, mikäli menestystä tulisi, mutta minua ei tarvittu. Aamusta kiertelimme kojuja, suuremmat ostokset jäivät kuitenkin ostamatta, vaikka minulla oli pitkä lista kaikkia juttuja mitä tarvitsisimme. Mukaan tarttui kuitenkin aivan ihana Berran treeniliivi, kun sen sai vain kolmellakympillä. Treeniliivi on ollut haaveissa jo todella kauan ja vaikka tuo ei olekkaan juuri sellainen kuin alunperin suunnittelin, tämän päivän treeneissä se toimi oikein hyvin. Pääsee varmasti kovaan käyttöön.
Saran ja muiden junnujen kanssa pyörin suurimman osan ajasta ja tottakai päivä huipentui junior handlerin SM-finaaliin, jota pääsimme katsomaan melkeinpä eturivistä. Kesken ryhmien jouduimme lähtemään kohti Pasilan rautatieasemaa ja sieltä sitten takaisin kotia.

1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu! http://pikkuisettassuttajat.blogspot.fi/2015/12/luukku-16-11-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.