lauantai 9. toukokuuta 2015

Mätsäreissä x2

Tämän viikon aikana kävin kaksissa mätsäreissä. Torstaina oli tarkoitus ottaa Milakin mukaan, mutta kaikkien suunnitelmien muutosten jälkeen mulle ei ollutkaan kyytiä. Satoi kovasti, mutta olin lupautunut Arttu-kultsin kanssa junior handleriin. Sateen laannuttua lähdin käymään skootterilla mätsärissä.
Treenailin Arttulin kanssa ennen kehiä ja kovastihan tuo vilkuili emäntänsä perään.
Kehät alkoivat ja suureksi yllätyksekseni olin ainoa junnu handleri:O Teimme kolmion, edestakaisin ja seisotus. Sen jälkeen vielä kunniakierros ympäri ja saimme palkinnoksi ihan älyttömän ison pokaalin, ruusukkeen, pelikortit ja pikkupussin luita. Pokaali meni Artun emännälle, hyvä vaan, en olisi saaanut sitä mitenkään kotiin. Kuvia minulla ei valitettavasti ole.
Tänään, lauantaina oli jälleen mätsäreiden vuoro. Leivoin eilen illalla tarjottavaa buffettin, sillä oman seuran mätsärissä oli jälleen hyvä kerätä talkoopisteitä. Tällä kertaa oli Milankin vuoro päästä kehään. Osallistujia oli todella vähän, niinkuin torstainakin. Tällä kertaa meitä oli junnuissa huimat 2:,D Pääsimme kehään heti ekana ja tuomari juoksutti ensin yhdessä ympäri ja yhdessä edestakaisin. Sen jälkeen hän tuli tutkimaan Milan maassa, sillä kehässä ei ollut pöytää. Sitten tein L, T ja ympäri.
Tuomari vaihdatti meillä keskenämme koiria. Vaihtokoira oli ihana pieni sekarotuinen, todella kaunis, novascotiannotutajan ja cockerspanielin risteytys. Teimme vaihtokoiran kanssa muutamat liikkeet ja seisotimme. Liikket meni todella hyvin, se koira liikkui älyttömän hienosti. Seisomisessa oli vähän ongelmia kun asetellen koira ei oikein pysynyt paikoillaan ja vapaasti meinasi istua. Seisotin sen sitten imuttamalla. Vaihdoimme omat koirat takaisin ja tuomari antoi palautteen suorituksesta.
Tuomari sanoi minulle, että oli hyvä etten jäänyt koiran ja tuomarin väliin liikkeissä. Muutenkin oli hyvää esittämistä. Voitimme Milan kanssa ja pian sain jo juosta pienten aikuisten kehään heti numerolla 1.
Parina meillä oli mopsi. Mila ei jotenkin seisonut yhtään edustavasti vapaasti, joten sain koko ajan olla sitä pyörittelemässä. Liikkeissä alussa hajut olisivat vetäneet puoleensa, mutta lopussa se ravasi oikein kivasti. Saimme punaisen. Kauaa ei mennyt punaisten kehää odotellessa, sillä pieniä aikuisia oli vain 17. Punaisten kehässä Mila valittiin neljän parhaan joukkoon ja lopulta sijoittui neljänneksi. Seisominen ei oikein enää innostanut ja häntä laski, muuten meni ihan hyvin.
Tursake<3 JH1, PUN4 (maa oli hieman liukas, joten takatassut valahti taakse)
Varkauden näyttelyn numerot tulivat ja kisaan siis junnuissa lauantaina numerolla 18 ja sunnuntaina 38. Vierailla koirilla tarkoitus siis käydä kehässä, katsotaan kuinka käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.