torstai 18. syyskuuta 2014

Agilityjuttua ja metsässä samoilua

Tämä postaus on lojunut luonnoksissa jo monta päivää. On ollut taas hieman kiireitä, joten blogi on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Pitkästä aikaa kaivoin kamerankin esille, itse Mila eksyi kuitenkin näytölle vain muutaman hassun kuvan verran. Pahoitteluni siitä!


Viime viikon perjantaina lähdimme koulun jälkeen ajelemaan mökille. Viime kerrasta onkin jo kauan! Siellä Mila nautiskeli ja pääsi juoksentelemaan pellolla ja jahtaamaan palloa sekä tarpomaan puolukassa. Sunnuntaina lähdimme melko aikaisin, että ehtisimme agilityyn.Illalla alkoivat meidän ensimmäiset agilityn ryhmätreenit. Aksailutaukoa oli ehtinyt kertyä jo melkein kuukausi, joten oli tosi kiva päästä taas radalle. Aamulla vielä varmistin, että saisin osallistua juoksuisen koiran kanssa treeneihin. Ehtona oli, että juoksupöksyt pitäisi olla jalassa. Hieman jännitti, kuinka Mila suostuisi niiden kanssa siellä kulkemaan. Kotona pidän sillä aika harvoin pöksyjä, sillä Mila putsaa itsensä niin hyvin, ettei siihen ole tarvetta.
Meillä oli uudet ohjaajat, mutta suurinpiirtein ryhmä oli muuten pysynyt samana. Teimme  helppoa rataa, lähinnä ohjaajat seurasivat millä tasolla mennään?


Radan kokoamisen jälkeen menivät ensi urokset, jonka ajan Mila odotti autossa. Sitten tuli meidän vuoro. Mila meni ihan suhteellisen hyvin, vauhtia ei ollut ihan Milamaiseen tapaan, mutta enemmän kuitenkin kuin odotin housut jalassa. Lisäksi syynä saattoi tietysti olla tauko. Ja ne pojat siellä reunoilla;D Sitten Mila taas autoon odottamaan.
Saimme kaikki tehdä radan vielä uudestaan. Tällä kertaa oli tarkoitus saada koira irtoamaan kauempaa putkiin. Mila ei vielä irtoa kovinkaan hyvin, joten sovimme ohjaajien kanssa, että jatkaisin kuin ennenkin. Minä kuitenkin ehdin tehdä ohjauskuviot vaikka juoksisinkin Milan kanssa lähemmäs putkea. Treeniä, treeniä siis!


Loppuun teimme vielä kuutta keppiä. Vähitellen verkkoja alettiin availemaan, mutta suhteellisen hyvin Mila silti osasi luiskahtaa oikeasta kolosta muutamaa vahinkoa lukuunottamatta. Vauhtia on jo kertynyt hyvin näin alkuun ja ohjaajat hieman ihmettelivätkin, kuinka se jo menee kepit niin nopeasti:)
Ensi sunnuntaina taas uudelleen, jospa sillä kertaa nuo juoksutkin olisi saatu ohi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.