keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Jatkokurssilla 2

Eilisissä agilitytreeneissä saimme lähes yksityistä opetusta, sillä koiria oli vain kolme. Normaalisti niitä on puolet enemmän.
Alussa teimme jo melko haastavaa rataa, jossa harjoittelimme toista ohjauskuviota, persjättöä.
Rata alkoi renkaasta, jonka jälkeen tuli kaksi hyppyä. Hyppyjen jälkeen koira meni putkeen ja sen jälkeen ohjaaja vaihtoi ohjauspuolta. Alussa teimme rataa muutamissa pätkissä, mutta pääsimme myös tekemään sitä kokonaan.
Pussi oli erilainen kuin viimeksi. Kangas oli raskaampi ja opettaja sanoi, että pitää hieman pussin suuta auki. Mila kuitenkin näytti, että kyllä minä tänne menen ihan ilman pitämistäkin:D
Mila on alkanut epäröidä hieman putkeen menemistä. Opettaja sanoi, että voisin yrittää saada Milan irtoamaan paremmin putkeen. Se tuotti kuitenkin vielä hieman vaikeuksia ja Mila vaatii vielä ohjauksen putkeen lähempää. Meidän täytyisi päästä jonnekkin treenaamaan putkia ja palkkausta niiden jälkeen.
Loppuun otimme vielä muutaman kerran keppejä. Aina ne vain alkavat sujua nopeammin:)Kuvia on tullut otettua myös jonkun verran. Laitan ne myöhemmin, nyt en ehdi muokkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.