maanantai 28. heinäkuuta 2014

Agilityn jatkokurssilla

Kaverini kysyi viime tiistaina minulta voisiko hän lähteä mukaan agilityyn. Tottakai suostuin, aina kun on mahdollista saada joku kuvaamaan täytyy suostua. Nyt saattekin videoita, parin kappalein tiistain agilitystä. Kuvia tuli vähemmän kuin vidoita, mutta toisaalta se on ihan hyvä. Näen minäkin miltä Mila siellä radalla oikeasti näyttää ja hallissa on muutenkin hieman hankala valaistus.


Alussa teimme suoraa viiden hypyn rataa, helpolla siis aloitimme.
Sitten harjoittelimme ohjauskuvioita ja teimme takaaleikkausta. Samaa rataa taisimme tehdä alkeiskurssilla, mutta silloin ohjasimme koko ajan samalta puolelta. Puolenvaihto tehtiin kahden hypyn jälkeen koiran rynnätessä putkeen. Alussa Mila jäi hieman ihmettelemään, että mitäs tämä meinaa ja sen vauhti pysähtyi (taisin hieman hermoilla osaisinko tehdä kuvion oikeassa kohdassa). Toisen käsiohjauksen jälkeen se kuitenkin rymisti putkeen innoissaan ja sen jälkeen hyppäsi toiset kaksi hyppy estettä. Toisella ja kolmannella yrityksellä onnistuikin sitten "lähes" ammattimaisesti.
Loppuun teimme vielä kepit verkoilla. Milalla ne alkaa sujua aina vain nopeammin.
Keskiviikkona tulimme mökille ja täältä lähdemme huomenna. Netti on täällä hirvittävän hidas, joten sen takia en ole saanut tätä postausta julkaistua.
Täällä Mila on päässyt juoksentelemaan pihalle tekemälleni agilityradalle. Pääasiassa iltaviileällä  ollaan aksailtu, päivällä kun on niin kamalan kuuma.
Eilen illalla tein myös vähän tokojuttuja. Yllätyin erittäin positiivisesti Milan seuraamisesta. Aloitin nimittäin sen opettamisen uudestaan lähes alkeistasolta, sillä sen kontakti oli olematon. Nyt Mila seuraa jo pieniä matkoja erittäin hyvin. Vähitellen pidennän matkaa ja vähennän namipalkkausta. Kyllä siitä vielä joskus vähintään mölleihin on, sillä tavoitteella me jatketaan treenausta.
Nämä päivät onkin menneet tuolla ulkona touhuillessa paarmojen syöttinä, niitä onkin ihan kiitettävästi.



-Julkaisen videot tähän postaukseen kotona, lataamisessa kestää ikuisuus-


Nyt sitä odotellaan innolla Kuopion näyttelyitä, itse siis olen siellä lauantaina junior handlerissa. Kisaan numeroilla ovat PM7 ja JH33, saa tulla moikkaamaan. Milan kanssa minä siellä kehässä pyörin.


P.s Edelleen niitä erikoispostaus-aiheita kaivataan. Voipi ehdotella edelliseen postaukseen.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi7/29/2014

  Erikoispostaus ideaa(joa ei oo vielä:D)! Miten vanhempasi suostui koiraan?
  En itse ole löytänyt semmoista täältä blogista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta. Senpä toteutan niin pian kuin pystyn.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.