maanantai 19. toukokuuta 2014

TettimässäEka tettipäivä (työelämään tutustuminen, jos joku ei ymmärtänyt) on nyt ohi.
Minun piti mennä tettiin Pienen eläinkaupan trimmaamoon, mutta trimmaaja oli tänään toisella paikkakunnalla. Hän oli kuitenkin järkännyt minulle paikan Pienen eläinkaupan puolelta.
Pääsin heti puhditamaan Heidin kanssa pupujen ja marsujen häkkejä.
Tämä oli minulle aivan uutta puuhaa. En ole sellaisiin eläimiin edes ontaa kertaa päässyt koskemaan. Oli tosi kiva päästä kokeilemaan jotain aivan uutta. Muuten päivään kuului kuorman purkamista ja hyllyjen järjestelyä. Tosi, tosi ihana päivä. Tämmöisiä voisi tehdä lukemattomia määriä, kiitos<3
Huomenna olisi uusi päivä edessä, silloin trimmaus-puolella. Katsotaan mitä silloin pääsen tekemään:)
Katsotaan, ehdinkö huomenna tekemään postausta vai tuleeko myöhempään hirveästi asiaa: kahden päivän tetti, agility ja silmatarkki. Ai niin se silmäpeilaus oli jo keskiviikkona! Kiirettä siis on.
Ja nämä tämän postauksen kuvat eiliseltä, kun käväisimme mökillä katsomassa remontin edistymistä.
2 kommenttia:

  1. Voih, olen kateellinen noin ihanasta tetti paikasta. Lukiossa ei enää tettejä ole ja ysillä en tajunnut mennä meidän ihanalle trimmaajalle tettiin. Nyt on liian myöhäistä jo.Olisin niin halunnut päästä trimmaamaan eri näköisiä ja rotuisia koiria. Ota nyt kaikki ilo irti kokemuksesta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuolla oli tosi mahtavaa! Tettejä vois olla mun mielestä enemmän. (Meillä oli viime vuonna 3 päivää koulun keittiössä, tänä vuonna 3 päivää ja ysillä 2 viikkoa) Ja mulla kun ei oikein ole vielä minkäänlaisia jatkosuunnitelmia. Mutta kyllä tuosta trimmausjutusta lähti jonkinlainen kipinä<3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.