tiistai 15. huhtikuuta 2014

Mätsäröimässä 12.4

Ehkä saan taas vähitellen bloggailua aktiivisemmaksi.
Mätsäreissä kävimme viime lauantaina. Mukaan lähtivät myös kaverini ja hänen koiransa Kara.
Menimme paikalle melkein heti ilmoittautumisen alettua, jotta saisimme hyvät paikat ja aikaa harjoitella. Kävimme ilmoittautumassa, jonka jälkeen lähdimme pienelle lenkille koirien kanssa. Sen jälkeen kävimme kehässä harjoittelemassa ja annoin viime hetken vinkkejä kaverilleni (joka oli muuten ekaa kertaa kehässä). Lisäksi sain kokeilla Karaa, meni muuten yllättävän hyvin:D


Junnut alkoivat ensin. Niissä oli 8 osallistujaa, me kisasimme numerolla 4. Eipä mulla oikein erityisemmin kerrottavaa niistä ole, ei mennyt ihan täydellisesti, mutta ei se meidän huonoinkaan suoritus ollut. Tuomari otti neljä jatkoon ja kätteli neljä pois, siihen päättyi meidän kisa.
Sitten nopeasti katsomaan josko pienet aikuiset olisivat alkaneet. Kehässä oli edellinen pari ja melkein lennosta pääsimme vaihtamaan seuraavaan kehään. Tällä kertaa yhteistyö toimi moitteettomasti. Parina meillä oli ilmeisesti sekarotuinen (tai ainakin joku harvinaisen rotuinen koira). Mila sai kehuja mustasta hyvin karkeasta turkistaan. Saimme punaisen. Samaan aikaan Karakin oli käynyt kehässä napaten myöskin punaisen nauhan:) Harmittavasti en päässyt näkemään suoritusta.
 
Kara
 Pienissä aikuisissa koiria oli yli 30, odottelua siis riitti. Vihdoin pääsimme kehään taas uudestaan (jälleen kerran kaverini kanssa yhtä aikaa, tätä mun tuuria...) Meidät poimittiin kahdeksan parhaan joukkoon, mutta siitä ei enää sijoille ylletty. Karakaan ei sijoittunut, joten meidän kehäilyt oli siltä kerralta siinä. Jäimme kuitenkin katsomaan vielä BIS-kehän, jonka jälkeen äiti tuli hakemaan.
Otetaanhan joskus uusiks?;)4 kommenttia:

 1. Samoissa mätsäreissä tosiaan on oltu! :D Olipa kiva löytää kuopiolainen koirablogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Ja kiitos, kun liityit lukijaksi!

   Poista
 2. Miljoona kertaa otetaan uudestaan! ;))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.