keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Jäällä


 

Vihdoin sain taas raahattua kameran ulos. Jäällä käytiin lenkkeilemässä. Tarkoitus oli mennä huomenna, mutta aurinko paistoi vielä niin kivasti, etten voinut jättää kameraa kotiin.
Muutenkin blogin puolella on ollut tässä viime hetkinä aika hiljaista ja sinä aikana postauksissa on ollut muutama hassu kuva ja vähän tekstiä. (Ja tämä tulee olemaan sille jatkoa.)   
Uuden bannerin olen saanut, mutta sen julkaisemisessa tuli vähän ongelmia, koska bloggerin temppuilut jatkuvat. Muutenkin hieman sivujen uudistelemistakin olen ajatellut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tehdä sitä.  

Meidän arkeen ei kuulu sen erityisempää. Normaalia lenkkeilyä, nyt kun tuolla jäälläkin voi kävellä on tullut aika paljon lenkkeiltyä.
Milan olen nyt ajatellut opetella rullaamaan, turkki alkaa olla jo hyvän pituista. Tänään olisi vielä urakkana pohjavillan ottaminen, niin eiköhän me huomenna päästä aloittelemaan;) Noita junnukisoja kun on siitä toukokuulta-elokuuhun ja mielellään se olisi edes jonkunlaisessa näyttelykunnossa niissä. En ole kylläkään vielä saanut äitiä suostuteltua. Mutta eiköhän se suostu muutaman viikonlopun pyytämään vapaaksi ja kuskaamaan meitä näyttelyihin (voi muuten olla helpommin sanottu kuin tehty.)
Seuraavan kerran varmaan uutta postausta viikonloppuna, mikäli kameran kanssa tulee lenkkeiltyä.

"Kato, mä sain lapasen!"

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :) Onks Milalla muuten tassut palellu kovilla pakkasilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä se tassujaan aina nostelee siihen malliin, että kylmä on. Tossuja Mila ei kuitenkaan omista, koska ei todellakaan suostuisi lähtemään ulos ne jalassa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Huomioithan, että kommenttisi tulee näkymään vasta kun olen hyväksynyt sen.